xda'da araştırdım pek birşey bulamadım, var mı çözümü olan
bende denedim olmadı ...
hummmm
bu arada version yukselttim
tekrar denedim gene olmadı
skype in sitesinden yüklemeyi denedin mi?
apk dosyayı sdcard a atıp
evet hocam, sd card a atıp denedim, adb install ile denedim hep aynı hata sanırım video görüşmesi ile ilgili bir durum sende incredible s mi var? yüklediğin apk dosyasını paylaşabilir misin?
bende incredible S var. skype ı atamadım die fazla düşünmemiştim ancak senin mesajı görünce bende tekrar denemeye karar verdim.
olmadı HTC ye yazacaım.
Ok istersen sen yaz, cevap gelirse paylaşırsan sevinirim. xda 'da 10 sayfa filan thread vardı ve sorun çözülmedi sanırsam :)
birde b unu dene dieri olmazsa ama bende calıştı...
eyw hocam saolasin, bende de yüklendi . yanliz voip arama yapamiyor sanırsam. call is not avaliable in your region diyor.
2. gönderdiğin ok dir , tam istediğim gibi saolasın, ama umarım decompile edilip key logger filan eklenen bir apk değildir.
quote:
Orijinalden alıntı: Tyler45 2. gönderdiğin ok dir , tam istediğim gibi saolasın, ama umarım decompile edilip key logger filan eklenen bir apk değildir.
hocam keyloga ne gerek varki skype free değilmiydi
dostlar telefonun kulaklıgını taktıgımda sonuna kadar çalışmıyor hoparlörden ses verıyor bıraz gerı cekınce kulaklıklardan ses gelmeye başlıyor bunun nedenı nedır ve ne yapmak lazım.. hepsiburadadan aldım teli 1 hafta olmadı. htc desire hd ve htc desire z de kulaklıgı denedım çalışıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme