Şimdi Ara

Skype? Yurtdışından yapacağım aramanın yurtiçinde gözükmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yurtdışından yapacağım telefon görüşmelerinde karşı tarafın beni Türkiyedeymiş gibi +90lı bir numara ile görmesini istiyorum. Bu teknik açıdan mümkün müdür? Skype ile arama yapmadığımda benzeri sahnelerle karşılaştım ancak problem numaranın sabit olmayıp sanki random bir şekilde belirmesiydi.

Bununla ilgili yardımcı olacak bir arkadaş var mıdır?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kdelikara

Arkadaşlar Merhaba,
    Yurtdışından yapacağım telefon görüşmelerinde karşı tarafın beni Türkiyedeymiş gibi +90lı bir numara ile görmesini istiyorum. Bu teknik açıdan mümkün müdür? Skype ile arama yapmadığımda benzeri sahnelerle karşılaştım ancak problem numaranın sabit olmayıp sanki random bir şekilde belirmesiydi.

Bununla ilgili yardımcı olacak bir arkadaş var mıdır?

Teşekkürler.

yapamazsın
    hangi ülkedeyse o ülkeniin kodu çıkar
    örnegin;
    almanyadaysan +49
    hollandadaysan +31 gibi...
  • Eğer sürekli bunu yapmak istiyorsan türktelekomdan bir sabit numara alıp bunu başka bir servis sağlayıcısına taşıyıp, voipli bir telefon bağlayıp, internet üzerindende bu telefona bağlanıp, yapabilirsin :)
  • Tuerker teşekkür ederim,
    Sorunum şu ki Türktelekoma çok bulaşmak istemiyorum çünkü ya İkametgah ya da Vergi kaydı benzeri evrak isteyeceklerdir. Malesef bunları temin etme imkanım yok.
    Skype ya da benzeri bir voip hizmeti üzerinden sonuca ulaşamaz mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdelikara

Tuerker teşekkür ederim,
    Sorunum şu ki Türktelekoma çok bulaşmak istemiyorum çünkü ya İkametgah ya da Vergi kaydı benzeri evrak isteyeceklerdir. Malesef bunları temin etme imkanım yok.
    Skype ya da benzeri bir voip hizmeti üzerinden sonuca ulaşamaz mıyım?

skype cep telefonunuz üzerinden kullanın..ozaman karşı tarafa cep numaranız çıkacaktır..Hattınız Türkiyedeki hatlardan olması lazım ..örneğin vodafone TR ..(541 542 543 544 545 546) gibi yani ..ozaman aradığınızda karşı tarafın ekranın da +90 542 100 00 00 şeklinde çıkacaktır..sabit hatta birşey yapamazsınız..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.