Şimdi Ara

Skyrim??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Skyrim'e yeni başladım. İlk dragonumu öldürdüm. Şimdiki bölüm biraz spoiler içeriyor. Ama sorum da spoilerla alakalı
    Dağın başındaki adamlara gittim. Bana hızlı koşturan bir shout öğrettiler. Kurtadamların olduğu bir topluluk var o topluluğun bir görevinde bir shout buldum.
    shoutı bulduktan sonra bir dragon daha öldürdüm. Ama shout ı kullanamıyorum. Kullanmak istediğim zaman dragon soul ihtiyacın var diyor. Neden böyle diyor ben öldürdüm dragon halbuki..

• en az 3 tane öldürmen lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Durulba

Skyrim'e yeni başladım. İlk dragonumu öldürdüm. Şimdiki bölüm biraz spoiler içeriyor. Ama sorum da spoilerla alakalı
    Dağın başındaki adamlara gittim. Bana hızlı koşturan bir shout öğrettiler. Kurtadamların olduğu bir topluluk var o topluluğun bir görevinde bir shout buldum.
    shoutı bulduktan sonra bir dragon daha öldürdüm. Ama shout ı kullanamıyorum. Kullanmak istediğim zaman dragon soul ihtiyacın var diyor. Neden böyle diyor ben öldürdüm dragon halbuki..

Magic>Shouts kısmında açmak istediğin shoutun üstüne gelip X'e basacaksın.Eğer daha önce dragon öldürdüysen elinde Dragon Soul vardır sağ alt köşede kaç tane olduğu yazar,yoksa açmak için bir başka dragon öldürüp ruhunu alman lazım.

• En az 3 çocuk diyorsun :)) neden 3 tane peki? Zaten diğer shoutlar açıktı. 1 shout için 3 dragon mu öldürmek gerekiyor?
  • 2 dragon daha oldurdum hala shouti acamiyorum
  • quote:

2 dragon daha oldurdum hala shouti acamiyorum

Yalnız hepsini aynı itemle öldürdüğüne emin misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Degisiyor hep buyu, kilic, ok.. itemla oldurmenin ne alakasi var onu anlamadim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

quote:

Ne alaka yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ancient Mariner

quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

quote:

Ne alaka yahu

Aynen ben de çözemedim alakayı. Ben hatırlamıyorum ilk kullandığım zamanı ama kullanmak istediğim Shout'u seçtiğine emin ol. Bazen oluyor öyle.

• BAŞLIK SAKAT
  • :))) baslik sakat olmus evet :)) Abi 3 dragon soul var. shoutun ustune geliyorum dragon souls required yaziyor.. derken x e basip dragon soulu harcamak gerektigini gordum.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durulba -- 18 Eylül 2012; 0:07:15 >
  • bir yerlerde bir hatan vardır biraz kurcala oyunu.Bende hiç öyle sıkıntılar olmadı.
  • Aynen başlığı görünce 'Ben de seni' diyesim geldi.
  • kaç dragon veya dragon'ı hangi item'le öldürdüğünü en ufak önemi yok. 1 tane dragon soul lazım. Fakat sorununda yardımcı olamayacağım çünkü pc'de oynamıştım oyunu.

EDİT : konuyu hortlatmışım yahu. Konu yeni açıldı zannettim kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harikaerif -- 13 Ekim 2014; 20:11:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.