< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Skyrim hakkında (2. sayfa)

-
-
teşekkür ederim grafikler eski kalsada youtube birkaç mod videosu gördüm, rtx 3090 la fln var damlarda, gtx 1660 superle 75 fps alarak grafiği iyleşricek modlar varsa indirim olduğunda almayı düşünüyorum.
-
Forumda orjinal ruh hastaları varmışda haberimiz yokmuş.
Skyrim konusuna dönersek (not so)special edition var. Modlama işi vs daha rahat öyle biliyorum. En az bi 50-60 saat vanilla halini oynadıktan sonra mekanik anlamında rahatlatan modlar atalılabilir. Örnek skyui, grafik hatalarını düzelten SMIM modu da yüklenebilir ama dediğim gibi ilk 50-60 saatin vanilla olarak deneyim edilmesi bence önemli. Oyunun motoru baya eski aslında bu yüzden ssd varsa oyunu ssd ye kurmanda fayda olur. Şehirlere girip çıkarken loading ekranını kaldıran bir mod vardı. İlk kullanımda bu mod ile skyui tavsiye edilir aslında. Skyrim'i ilk oynadığımda 2012-2013 filandı sanırım. O zamanlar ingilizcem iyi olmadığı için 60. saat civarında oyunu bıraktım. 1 hafta sonra ''ulan aslında okçu elf olur haa'' diyip bir de uyuz olduğum envanter yönetimi adam akıllı pc için uyumlu hale getirince Skyui ile çok rahat olmuştu. Totalde 500+ saat oynamışımdır.
Mod yükleme işini minimum seviyede tutmanın şiddetle tavsiye ederim. Düzgün yüklenmez ise 100 saat sonra save corrupt olabiliyordu. Ve eğer illa mod ile oynanacaksa bir şekilde internet ile filan bağını kesmek şart. Bethesda Creation Club işini zorla dayattığı için oyunu gücelleyerek yüklü modların hespini bozmuştu. Bu da 70+ saatlik save'in corrupt olmasına sebep oldu.
Bu arada hikayesinden ziyade Skyrim'in öne çıktığı nokta seni serbest bırakması. Görev seçimlerinin sonuçlarını bir w3 sertliğin de ya da mass effect serisindeki gibi değil ama sevmediğim halde deadric zırh çekip büyü ve 2hand kasarak zindanların içinden geçmesi çok zevkli
Şöyle baktım da gerçekten uzun olmuş ve daha oyundan bahsetmedim bile. PC yerse cemu ile botw da tavsiye ederim bu arada.
-
-
Aynı ekran kartını kullanıyorum laptopda enbsiz çok rahat 4k grafik modlarıyla 60 fps üstü alırsınız hatta 75 bile alabilirsiniz. Ben 400 450 modla enbsiz 60 üstü alıyordum bunların 200den fazlası texture moduydu çoğu da 4k idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 22 Ocak 2022; 11:26:2 > -
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şimdi de Derviş sanıyor kendini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemo94 -- 22 Ocak 2022; 11:48:55 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlk baştaki yorumlarınızı dikkate alıyordum ama şuan size ne dense şu cevabı veriyorsunuz "benim gibi hikmetli birini nasıl anlayacaksınız" lütfen konumu benim gözümde artık değeri olmayan boş fikirlerinizle kirletmeyiniz. Sizi ilk yorumunuzdan beri eleştiren insanlar olmasına rağmen fikirlerinizi dikkate almaya çalıştım ve karşılığında hikmetimden faydalanan insan diye yorum yapmışsınız 😃 Acizsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siz boyutlar arasında gezerken üşütmüşsünüz ben sizi anladım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok korktum şu an bak. Yeni hesabında banlanacak çakma Derviş seni..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X