Şimdi Ara

Skyrim nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi anlatın ya oynayamıyorum mantığı nedir bu oyunun?

• Dragon Age: Origins tarzı bir oyun.. Ejderha felan kesiyorsun. başarılı bir oyun fakat türkçe yaması da gelirse gerçekten muazzam bir oyun olacak diye düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Skyrim RPG oyunu
    Gerçek hayat gibi ne yaparsan onu buluyorsun belirli bir ilerleyiş yok ne istersen o oluyor istersen Dark brotherhooda bir assassin yada Champions da bir warrior olabilirsin istersen büyücü istersen savaşçı istersen bi eline kılıç bir eline büyü alabilirsin istediğin kişiyi öldürebilir istediğini çalabilirsin ama yaptığın her iyi şey sana iyilik her kötü şey kötülük sağlar gidip bir şehrin başkanına suikast yaparsan oradan çıkman zor olur
    İstersen hiç kimseyi öldürmeden ilizyonist ve hırsız olarak geçinebilirsin katil olamam dersen
    yada tamamen katil olup her şehire girdiğinde kovalanabilirsin
    yada Vampir olursun etraftakiler senden nefret eder
    Kurtadamda olabilirsin Kurtken güçlü adamken normal insan olursun

Kısaca ne istersen ne yaparsan o olursun atasözü : "Ne yersen onu dışkılarsın" anladın sen

Oyun nasıl oynanır diye anlatmadım çünkü wasd ile mouse ile oynanıyor

nerede takıldın ne yapmak istiyorsun söyle yardımcı olalım

sağol çok güzel anlatmışsın anca bu kadar olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

Dragon Age: Origins tarzı bir oyun.. Ejderha felan kesiyorsun. başarılı bir oyun fakat türkçe yaması da gelirse gerçekten muazzam bir oyun olacak diye düşünüyorum...

Nicki güzel sana tavsiyem türkçe yamasını bekleme çünkü çok beklersin prof. bir ekip çalışsa bile 1-2yıldan erken çıkamaz :)

yok canım okadar değil
  • Rol yapma oyunudur. Yabancı dil gerektirir.
  • ben çözemedim bi tane hapise attılar 2. bölümde atla gittiğim yerde hapisden çıktım sonra evden çıkamıyorum 2-3 tane apaçi gelip öldürüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talh4wk -- 23 Şubat 2012; 13:22:45 >
  • skyrim ne demek ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 3 vs Skyrim
    13 yıl önce açıldı
    Skyrim hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.