Şimdi Ara

Skyrimde En Çok Üzülüdüğünüz Olay (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Elbette oldurmedim kodla gectim Ayrica oldurup oldurmemek sana bagli, oldurursen yalimlilara katiliyorsun, oldurmezsen katilmiyorsun sadece...

Nette paarthurnax yerine yalimlilari olduren bir video vardi Onu yapmak isterim mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 10 Mart 2015; 17:46:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Paarthurnax i oldurmek...

Elbette oldurmedim kodla gectim Ayrica oldurup oldurmemek sana bagli, oldurursen yalimlilara katiliyorsun, oldurmezsen katilmiyorsun sadece...

Nette paarthurnax yerine yalimlilari olduren bir video vardi Onu yapmak isterim mesela

Cok buyuk ikilemde kaldim neymis bu paarthurnax yalimlarida seviyorum ama
    oldurcem gitsin canlisi bi ise yariyomiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SecurityPayne

quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Paarthurnax i oldurmek...

Cok buyuk ikilemde kaldim neymis bu paarthurnax yalimlarida seviyorum ama
    oldurcem gitsin canlisi bi ise yariyomiki

Su sozleri bile yozlazmis yalimlilari dinlemek icin bir neden;

"Hangisi daha iyidir, iyi doğmak mı yoksa büyük bir çaba ile doğuştan gelen kötülüğün üstesinden gelmek mi ? ''

Paarthurnax i oldurecegime zihni korelmis yalimlilari yok edip yeni bir Yalim ordusu kurarim. Delphine in altindan cikiyor zaten bu fikirler.

Paarthurnax kim diye merak ediyorsan soyle ozetleyebilirim;

Kendisi Alduin in kardesidir ve bir zamanlar onun yaninda savasmistir. Fakat Alduin in insan irkina yaptigi zulumden onun karsisina gecmistir ve insanlara T'HUM gucunu ogretmistir.

Aslinda daha yazmak isterdim fakat anladigim kadariyla ana questin paarthurnax kismina gelmemissin. Gelince tekrar konusuruz

Paarthurnax tan son bir alinti ile bitiriyorum;

''Yaşayan pek çok kişi ölümü hak eder. Ölülerden bazıları da yaşamı. Yaşamı onlara verebilir misin? Ölüm hakkında karar vermekte aceleci olma. En bilgeler bile sonu göremez.''

• Oyun amacsiz kalmasin diye ilk one loncalari ve yan görevleri yapıyorum Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: SecurityPayne

Oyun amacsiz kalmasin diye ilk one loncalari ve yan görevleri yapıyorum Teşekkürler

Ana quest le hic birinin alakasinin olmamasi kotu bir durum benim gozumde. Gerci dragonborn olusumuzu cogu kisi bile bilmiyor. Muhafizlar dahil

• Aynen oyle guzel noktaya degindin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.