Şimdi Ara

Skyscraper (2018) | Dwayne Johnson - Neve Campbell (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3D izlendiğinde yüksekliğin vurgulandığı sahneler hoşunuza gidebilir.
    Bunun dışında eğer izlenmek isteniyorsa çok da bir şey beklemeden gidilmesi gerek.
  • Neden Dwayne Johnson’ın bütün filmlerindeki aksiyon sahneleri aynı Ortalama bir film işte çerezlik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu adam da olmasa aksiyon filmi izleyemeyeceğiz he. Saçma maçma gidiyor valla.

• gittik 3 kişi ve çok beğendik filmi. salon da neredeyse fulle yakındı
    @UberkS

film çok sağlamdı. dwayne reis coşturmuş yine. bu adamın kötü filmi varmı cidden ben hepsine bakamadım ama çoğuna baktım
    bu filmide kesinlikle sinemada seyredin hele şuanda film kıtlığı varken

filmin en efsane sahnesi de bence

dwayne reis :
    ama bunu almadan önce birşey bilmen gerekiyor

davaro :
    ne?

dwayne reis :
    ben aslında arkandayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemall92 -- 16 Temmuz 2018; 11:23:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.
    hasılat beklentileri kaçtı peki, bir bilgi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemall92

gittik 3 kişi ve çok beğendik filmi. salon da neredeyse fulle yakındı
    @UberkS

film çok sağlamdı. dwayne reis coşturmuş yine. bu adamın kötü filmi varmı cidden ben hepsine bakamadım ama çoğuna baktım
    bu filmide kesinlikle sinemada seyredin hele şuanda film kıtlığı varken

filmin en efsane sahnesi de bence

dwayne reis :
    ama bunu almadan önce birşey bilmen gerekiyor

davaro :
    ne?

dwayne reis :
    ben aslında arkandayım
    Dwayne Johnson'ın güzel filmi var mı desen daha doğru olurmuş.. Bi herifin bütün filmleri b*ktan olur mu yahu.. Bir walking tall fena değil di oda ilk filmlerinden zaten.. Bu filmde son 10 yılda çektiği diğer filmleri gibi iğrenç ötesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

Dwayne Johnson'ın güzel filmi var mı desen daha doğru olurmuş.. Bi herifin bütün filmleri b*ktan olur mu yahu.. Bir walking tall fena değil di oda ilk filmlerinden zaten.. Bu filmde son 10 yılda çektiği diğer filmleri gibi iğrenç ötesi.

Alıntıları Göster
    Fazla ağır eleştirmişsiniz. Abarttığınız kadar değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UberkS

Fazla ağır eleştirmişsiniz. Abarttığınız kadar değil.

Alıntıları Göster
    aynen, dwayne gibi babacan bir adam böyle ağır eleştiriyi haketmiyor

bu filminde neresini beğenmemiş arkadaş ilginç
  • Dwayne Johnson filmlerini çok severim fırsat buldukça da sinemada izlerim, ama bu film maalesef vasat bir film belkide Dwayne Johnson en sevmediğim filmi olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu akşam gittim sinemaya, Dwayne oynuyorsa az biraz tahmin edebileceğiniz sahneleri var. muazzam beklentiyle gitmemiştim ama gayet tatmin etti, aksiyona doyurdu resmen. bazı mantık hataları vardı tabi ama filmin tamamına baktığında mantık aramak zaten asıl mantıksızlık olur

sarah'ın seni seviyorum demesi için illa adamın gökdelein yakması gerekiyormuş
    bide çinlilerdeki paraya bak, adamın 6.5 milyar dolarlık kulesi kül oldu. yenisini yaparız ne olcak diyor

• Bu akşam izledim. Evet çerezlik olmuş, vizyonda alternatif yok ama The Rock için izlenir. Adam yine döktürmüş. Bir önceki Rampage filmide harikaydı.
  • Çinlilerin Hollywood filmi yapma çabası. Yapımcı oyuncu amerikali gibi dursa da son dönemlerde neredeyse tüm büyük bütçeli filmlere para desteği verip Çinli oyuncular sokma, bazı bölümleri ya da tamamını Çin de çekme gibi amaçlarla fabrikasyon işler yapılıyor.

Oyuncular da Çin e giden futbolcular gibi aldığı paraya bakıp vasat işler yapıyorlar.

• İyiki sinemada izlememişim. Aşırı klişeydi.

Gökdelene atladığı sahne hariç izlemeye gerek bile yok. Dwayne'e böyle filmler yakışmıyor. Paran mı yok be adam.
  • Film boğazına kadar klişelerle dolu olmasına rağmen izlettirdi kendini.'Çerezlik film' kategorisinde kesinlikle.Fazla mantık aramamaya çalıştım izlerken. Rampage ile kıyaslarsak bu film daha çok hoşuma gitti diyebilirim.
  • Dwayne Johnson niye böyle ucuz filmlerde oynuyor anlamadım.

Bence oyunculuğu falan gayet iyi filmlere yakışıyor daha iyi filmlerde boy göstermeli.
  • The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Para için

• Bence ağır eleştirmişsiniz. Film gerçekten güzeldi, konu çok derin değil ama izlettirdi hiç sıkmadan
    Sahneleri çok iyi çekmişler
  • The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Film gayet iyi zaten . Adamın her zaman Fast and Furious gibi filmlerde oynayacak hali yok .

Vefalı bir babayı anlatıyor film .

• 1080p WEB-DL olarak bazı torrent sitelerine düşmüş.
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    1080p sparks bekleniyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.