Şimdi Ara

SkyStar2 Kumanda kullanırken kanal atlama sorunu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SS2 kullanırken winlirc ile kumanda kullanımında , sonraki/önceki kanala bastığımda bir değilde iki kanal birden atlıyor. Bunun çözümünü bulamadım. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?

Birde Prog DVB,de kumanda ile onlarca kanalı geçmek zor oluyor. İstediğimiz kanala ulaşmak için aradaki bir sürü kanalıda geçmek işi oldukça yavaşlatıyor.
    Normal TV receiver leri gibi önce kanalları browse edip sonra seçtiğimiz kanalı tıklayıp geçecek bir plug-in yada program varmı???

Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim

• o bakimdan bende sevmiyorum. kanal gecişleri yavas oldugu icin tv'deki zevki veremiyor sana.

dvbdream'i tavsiye ederim aslinda ondan biraz daha farkli bu kumanda olayi.
    ama hepsinde mantik aynıdır.
  • Cevabın için teşekkür ederim öncelikle..

Bunun için idare edici bir çözüm buldum denebilir. Favori kanallar listemi hazırlıyorum. Öyle olunca istemediğim kanalları atlamamama gerek kalmıyor. Favori olan kanallarımı atlamak zorunda kalıyorum:) En azından 10-15 kanal atlamak 100den fazla kanalı atlamaktan daha kolay oluyor.
    Tabii bu gerçek anlamda bir çözüm olmuyor dediğim gibi.

Aslında Tv uydu alıcılarındaki gibi önce kanalı belirleyip seçtiğimiz kanalı açacak bir yazılım yapılabilse süper olacak.
  • yada receiver'daki gibi bi kanal menusu olsa ve istedigin kanali secme imkanın olsa bence daha güzel olurdu
  • Evet bu konuda aynı fikirdeyiz. Peki winlic'in kumandadan göderilen her komutla bir değil iki kanal atlamasına bir yorumunuz varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.