Şimdi Ara

SKYTECH ST-524 AMPHI HAKKINDA SORULAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu ürünü Teknosa da gördüm dikkatimi çekti
    Bir konuda bilgi rica ediyorum:
    Elimde 2 adet 6ohm 50w Philips hoparlörler var müzik setlerinden kalma

Bu amphinin arkasında ön sol ön sağ,arka sol,arka sağ ve center hoparlör girişleri (4-16ohm yazıyor) ve aux dvd girişleri falan var
    Ben elimdeki 2 tane Philips hoparlörü bu amphinin ön sol ve ön sağ girişlerine bağlasam stereo ses alabilir miyim yani baslarıda duyabilir miyim,bu amphide subwoofer girişi falan yok bas sesler nasıl alınacak onu anlayamadım Teknosa dakiler bilmiyolar,
    Araba teybi alıp uğraşacağıma bunu almak mantıklı gelmişti ama sonuç alır mıyım teknik bilgim yok

http://www.teknosa.com/urunler/110100750/skytech-st-524-amphireceiver-compact

http://www.skytech.com.tr/Tr-TR/main.asp?ID=46&CID=61

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysafran -- 10 Şubat 2014; 22:24:07 >

• baysafran kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam öncelikle bende geçen gün gördüm gözüme çarptı ufaktan inceledim fena değil 5.0 olması lazım diye hatırlıyorum subwoofer ise aktif çıkış vardır diye tahmin ediyorum bende bi ara bu işlere başladığımda jameson ve philips müzik seti hoparlörleri kullanmıştım o zaman dehşetti sonra zamanla sistemi ilerlettim tavsiye olarak alabilirsin rahat rahat yeter teknosadakiler neyi biliyor ki süs bitkisi onlar yalnız benim gördüğüm model senin linkte verdiğin değildi benim gördüğüm daha iri modeldi sonuç olarak daha derli toplu ve daha iyi ses alırsın philips hoparlörlerini bilmiyorum ama bu amfiden hem bas hem mid hemde tiz duyabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba hocam öncelikle bende geçen gün gördüm gözüme çarptı ufaktan inceledim fena değil 5.0 olması lazım diye hatırlıyorum subwoofer ise aktif çıkış vardır diye tahmin ediyorum bende bi ara bu işlere başladığımda jameson ve philips müzik seti hoparlörleri kullanmıştım o zaman dehşetti sonra zamanla sistemi ilerlettim tavsiye olarak alabilirsin rahat rahat yeter teknosadakiler neyi biliyor ki süs bitkisi onlar yalnız benim gördüğüm model senin linkte verdiğin değildi benim gördüğüm daha iri modeldi sonuç olarak daha derli toplu ve daha iyi ses alırsın philips hoparlörlerini bilmiyorum ama bu amfiden hem bas hem mid hemde tiz duyabilirsin

Evet hocam 5.0
    Subwoofer girişi yok sadece 5 tane hoparlör girişi ve aux dvd girişleri falan var,bu dediğiniz gibi ince ucuz olan model ama öbürününde giriş çıkışları aynı boyutları farklı ve bu daha uygun fiyata

Sizin söylediğiniz bu
    http://www.teknosa.com/urunler/110100751/skytech-st-726-amphireceiver-compact

Öğrenmek istediğim buydu hoparlörler kaliteli eğer bas alabilirsem uygun fiyata işimi görecek

Teşekkür ederim açıklamalar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysafran -- 11 Şubat 2014; 11:53:51 >

• hocam o amiden bende almak istiyorumda kaç watt rms oldğunu söylermisiniz.

çıkış gücü kaç watt
  • http://m.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_HT-P1200-5.1-EV-SINEMA-SISTEMLERI,5903.html

Ben de bu ürün var.Recieveri bozuldu.Acaba bu amfi işimi görür mü ya da işimi görebilecek farklı bir amfi onerebilirmisiniz .

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • subwoofer girisi yokmu bunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar. biraz hortlacağım konuyu ama ben bu anlamda sıfırım. Sizlerden ricam bu SKYTECH ST-524 AMPHI/RECEIVER COMPACT cihazı depomda bulduğum yadigar belki 20 yıllık filan fisher ste90 max.poer 120w freq.range 38-20000 hz impedance 8 ohm luk ik adet hoparlörde sorunsuz kullanabilirmiyim. Eğer kullanabilirsem nasıl bir kablo ve aparata ihtiyacım var ? Ayrıca digiturke bağlama şansım var mı? veya ps3 e bağlanır mı ?
     SKYTECH ST-524 AMPHI HAKKINDA SORULAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgrmtl -- 18 Ocak 2016; 15:16:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.