Şimdi Ara

ŞL 2015-2016 C Grubu | 3. Maç | Galatasaray- Benfica | 21.10.2015 | 21:45 (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.151
Cevap
6
Favori
22.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Neo Nesil

hamza-men dengelerin gücü adına...
     [sizer]ŞL 2015-2016 C Grubu | 3. Maç | Galatasaray- Benfica | 21.10.2015 | 21:45

Galatasaray Şampiyon oluncada dengelerin gücü dersin ... A pardon yada katil türk hakemleri şampiyon yaptı dersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Biggest Star

GS, Benfica'yı yendiği için kasasına 1.680.000 $ girecek.

Bu para 560.000.000 FB Yandex aramasına denk geliyor.

İyi akşamlar

Anlayamayan, hesaplama yapamayan çok kişi olmuş...

Açıklayalım öyleyse

Galatasaray'ın Benfica galibiyetinden elde ettiği para: $1.680.000
    fbyandex arama başına verilen para: $0.003

Benfica maçından elde edilen gelirin kaç aramaya denk geldiğini bulmak için 1680000 / 0.003 = 560.000.000

Umarım anlayamayanlar anlamıştır

• Tebrikler arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xYJMx

quote:

[sizer]ŞL 2015-2016 C Grubu | 3. Maç | Galatasaray- Benfica | 21.10.2015 | 21:45

Galatasaray Şampiyon oluncada dengelerin gücü dersin ... A pardon yada katil türk hakemleri şampiyon yaptı dersin

bi benfica maçını kazandınız diye hemen havalara girmişssiniz az bi durun da...

• quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

quote:

Orijinalden alıntı: Biggest Star

GS, Benfica'yı yendiği için kasasına 1.680.000 $ girecek.

Bu para 560.000.000 FB Yandex aramasına denk geliyor.

İyi akşamlar

20-25 milyon fenerbahceli var desek, 1 milyonu kullanıyor olsa 1 aydan kısa sürede 560.000.000 arama yaparlar... ki biz 1 yılda zor kazandık bu parayı 1 yıldır galibiyet alamıyoruz şampiyonlar liginde mantıklı düşünmek lazım

Hadi mantıklı düşünelim...

Fenerbahçe yandexle arayarak bizim aldığım galibiyet pirimini alır veya alacak desek..

Peki yandexle arayarak itibar veya şampiyon ligi hesabında fenerbahçe şu takımı şl de yendi diye tweet attırabilirmi??

Yada uefa.comda şike ile değilde Avrupa maçlarında aldığı başarılarla adından söz geçirebilirmi??

Herşey paramı yani? Yandexle gs nin aldığı hiçbir itibari geri alamaz sadece parasını alabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Caner-Medley

Kulüp tarihiniz boyunca yapamadığınız bir sponsorluk anlaşmasıyla aklı sıra dalga geçiyorsun hınzır seni. Yarın yenilince "Boştaki Teknik Direktörler " diye arama yapmaya başlarsınız hiç korkma :)

Kusura bakmada GS hiçbir zaman FBye yenildi diye teknik direktör değişirmedi ve değişirmez..

Biz real madride , arsenal'a fln yenilince teknik direktör değişiriyoruz.
  • Bu galibiyetinden dolayı Galatasaray'ı tebrik ediyorum öncelikle.
    Gerçekten çok güzel bir oyunla iyi bir skor elde ettiler.
    Son 3-4 maçtır gerçekten form grafiği yükselerek giden bir takım Galatasaray.
    Fenerbahçe maçı öncesi kazanmaları onların adına moral oldu.
    Tabi Kadıköy'e ''Bu sene de kaybedecek miyiz?'' soruları bilinç altına işli bir şekilde geldikleri için;

Fenerbahçe, Ajax'a kötü bir skorla kaybetmeli ve Galatasaray maçına bu sebepten son derece moralsiz çıkmalı
    Galatasaray bilinç altına işleyen o mesajdan bir an evvel kurtulmalı ve Benfica'ya karşı oynadığı gibi oynamalı.
    Galatasaray bizi yenmeli.

Final : Vitor Pereira flies away.

Umarım bu olur. Biz de Vitor'dan bu minvalde kurtuluruz.
  • quote:

quote:

quote:

2. HAFTA BJK 100 golü geçer diyen bendim sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: RuthlessRiu

Bu galibiyetinden dolayı Galatasaray'ı tebrik ediyorum öncelikle.
    Tabi Kadıköy'e ''Bu sene de kaybedecek miyiz?'' soruları bilinç altına işli bir şekilde geldikleri için;

Fenerbahçe, Ajax'a kötü bir skorla kaybetmeli ve Galatasaray maçına bu sebepten son derece moralsiz çıkmalı
    Galatasaray bilinç altına işleyen o mesajdan bir an evvel kurtulmalı ve Benfica'ya karşı oynadığı gibi oynamalı.

TOTEM REİS hoşgeldin..

Merak etme FB son saniyedede olsa yener ve peraria kalır sene sonu gider

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RuthlessRiu

Bu galibiyetinden dolayı Galatasaray'ı tebrik ediyorum öncelikle.

TOTEM REİS hoşgeldin..

Merak etme FB son saniyedede olsa yener ve peraria kalır sene sonu gider

Umut fakirin ekmeği dostum.
    Böyle bir takımı böylesi rezil bir hale sokanlar utansın.
    Ben ne utanıcam ki Fenerbahçe, Galatasaray'a kaybetsin istiyorum diye.

• quote:

quote:

quote:

quote:

2. HAFTA BJK 100 golü geçer diyen bendim sanki

öyle bir şey demedik. dengeler herhalde kafa yapmış sizde

• Kimisi evinde molde ye ezilir kimisi benficayi yener. İşte rütbe farkı burada ortaya çıkıyor. Tek büyük Galatasaray

• Guzel oyun ve önemli bir galibiyet.tebrikler gs.kalan 3 macta alinabilecek bir 5 puan 2.liği getirebilir bu duruma göre

• Size iyi tıklamalar
  • zort diye bir ses geldi kadıköy tarafından kokulu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekadamm

Kimisi evinde molde ye ezilir kimisi benficayi yener. İşte rütbe farkı burada ortaya çıkıyor. Tek büyük Galatasaray

Kardeşim öyle ona bakarsan sizde osmanlıdan tokat yediniz.

Takım ismini hiç duymadın diye küçüksemek yanlış.
    Molde dediğin kötülediğin takım bizi savunma yaparak ve sonuna kadar disiplinli oynayarak yendi.
    Türk takımları 1 2 gol atınca hemen illa bir tane yemesi lazım olmuyor oyun sonuna doğru disiplin kopuyor.

Bu hiç duymadığımız takım isimleri gelince toplum olarak küçümsemekten vazgeçmeliyiz.
    Astana ismini ben ilk defa duyunca gs 5 atar dedim neden çünkü küçümsedim hiç duymadım ki adını astananın.

Ama sonuç hiç öyle olmuyor.

Bu arada Fenerbahçeli olarak tüm camianızı tebrik ediyorum kardeşlerim.
    Nice zaferlere ,

• Bu arada yeninde bizi gönderelim şu vitor u yahu yoksa sağlam oyuncu kalmayacak herkes sakatlanıyor adam da sistem yok antrenman yok

• klasik gs abartmaları tüm hızıyla sürüyor... bir de bize bir galibiyetle havalanıyorsunuz derler...olum iyi ki bi yenidiz benficayı...

utanmasa benficayı yendik diye şl kupasını da istersiniz uefadan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: promox

zort diye bir ses geldi kadıköy tarafından kokulu

Konunun en mantıklı yorumu

• 3. lüğü garantiledi takım bu maçla, üst tur hala zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.