Cok sevindin galatasaray yenilmis havalsra girmislerdi siz kimsiniz boyle indirler adami
İşte ülke futbolunun hali...Galatasaray,Besiktas ve Fenerbahce Kaybettiginde Olan yine Türkiye'ye oluyor...Ülke şampiyonunun bile şampiyonlar ligine ön eleme ile gittiği günlerde de mutlu olacak misin ?
Galatasaray elendinde kurban kescem yemin ederim o derecedeyim sevmuyorum feneri sevmem ama destek veriyorum onlara avrupada
Bizde sana bayılıyoduk. Ne işin var o zaman bu konuda
galatasarayın yenilgisine ben de üzüldüm yurtdışı maçlarında türk takımlarının galibiyetinden ülkemiz karlı çıkar yeterli puanımız olsa idi şu anda iki takım direk şampiyonlar ligine katılıyor olurdu, hatta milli takım daha kolay guruplara düşebilirdi. taraftarların taraftarı olmadıkları takımın yurtdışı maçlarında başarısız olmasını istemeleri hatta diğer bazı takımlardan nefret derecesine varıncaya kadar uzaklaşmalarının sebebi GEREKSİZ KİŞİLER dir. Bunlar saçma sapan konuşan yöneticiler, bazı teknik direktörler, ve hatta tüm stadın önünde el hareketi çekebilecek derece densiz futbolculardır, bunları ısrarla gündem de tutan medyayı da unutmamak gerek Aklı başında kimse galatasaraylı diye arkadaşından vazgeçmiyor, ama bu densizler yüzünden stadlar daki seyirci sayısı, türk futbolunun yeri ortada bu arada Fenerbahçe taraftarıyım, ama bu gereksizlikler yüzünden bir kaç yıldır futboldan soğudum
quote:
Orijinalden alıntı: scorpionnn
quote:
Orijinalden alıntı: AbdüsselamFCB
quote:
Orijinalden alıntı: scorpionnn
Cok sevindin galatasaray yenilmis havalsra girmislerdi siz kimsiniz boyle indirler adami
İşte ülke futbolunun hali...Galatasaray,Besiktas ve Fenerbahce Kaybettiginde Olan yine Türkiye'ye oluyor...Ülke şampiyonunun bile şampiyonlar ligine ön eleme ile gittiği günlerde de mutlu olacak misin ?
Galatasaray elendinde kurban kescem yemin ederim o derecedeyim sevmuyorum feneri sevmem ama destek veriyorum onlara avrupada
Ses kes
quote:
Orijinalden alıntı: ender ahmet
quote:
Orijinalden alıntı: HeLL_yEAHH!
quote:
Orijinalden alıntı: sy1907
quote:
Orijinalden alıntı: VioLee
Galatasarayin yenilmesine sevinen arkadaslarida anlamis degilim lig maci olsa tamam yurtdisinda ulkeyi temsil ediyor ulke puani dusuyor yinede seviniyorlar.Türklugunuzden suphe ediyorum
Not : Besiktasliyim
gs fb bjk hepsi aynı olduğu için bu kadar şaşırmamak gerekir. Yarın fener yenilsin GS'liler yapar aynı şeyi. Bizim kafa o kadar çalışıyo küçük hesapların adamlarıyız :) 3-5 sene sonra şampiyon olan takım ön eleme oynayınca akıllanıcaz
zaten tablo belliydi 3 takımla avrupa liginde koşturak daha iyi önemli olan hepsinin çeyrek finale çıkması bak imkansız değil boş ver zaten şampiyonlar ligi çıta çok yukarıda önemli olan kalibrene göre gücünü gösterebileceğin bir alan avrupa ligi daha iyi bu sene
avrupa liginde de şu takımı perişan ederler aga ilk turda. bakın astana yı bile yenemiyorsun. avrupa liginde astanadan çok daha iyi takımlar var.
senin daha ön liberon yok. forvette buraka mahkumsun.sağbekin saol açıkın sağ açıkın sabri olmuş.
doğru artık pek çok takım kalitesini yükseltti mesela shaktar var dortmund var napoli var avrupa ligindede güçlü takımlar mevcut şuan hiç beklenmeyen sonuçlarda çıkabiliyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme