Şimdi Ara

_SLaaYeR_TR_ has killed tiger girl ve Uru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Tebrikler..
  • teşekkürler
  • T.Girl Ne Demektir Yav Lvın 100 Git Medusa Demon En Dusuk Lord Onları Elındemı Alıolar Acaba T.Girle Gidiosun
  • kac lv uniqueyi bekliceğimi sana sormam + bana o lvde nie tgye gidiyorsun diye hesapda soramassın
    100lv ol sen de bekle mal mal konuşma nerden biliyorsun medusaya gitmediğimi
    Gel alpste sen kes medusa elini öpcem
    Yol al simdi
  • 100lvl adamsın 20 ve 40lvl lik 2 unique kestiğin için tebrik mi bekliyosun??

Enteresan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Number_One_Wizard

kac lv uniqueyi bekliceğimi sana sormam + bana o lvde nie tgye gidiyorsun diye hesapda soramassın
    100lv ol sen de bekle mal mal konuşma nerden biliyorsun medusaya gitmediğimi
    Gel alpste sen kes medusa elini öpcem
    Yol al simdi

Meduya Gidionda Sen Bard Buffcu Olarak Gidersin Anca Arkalarda Buff Acıp Oturursun Anca Gitcegn senn Max İsu Onuda Elınden Alırlar Dıe Gıtmıosundur :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uniquelere isteyen istediği levelde gider. Bunda bir sınır veya yasak yoktur.

Neden büyütüyorsunuz bu olayları anlamadım? Kasın charlarınızı yüksek level olun gidin siz de kesin.

@ Number_One_Wizard, tebrikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 3 Ekim 2009; 18:10:14 >
  • Simdide Ezik Olduk Bu Adamın Yaşı Kadar Ben 100 Satmısımdır :)
  • ErhanEngin sözlerinin bi bölümüne katılıyorum
    Number_one_Wizard istediğin uniqueyi kesmekte özgürsün ama bu lvl de en az lordu kesebilirsen tebrik edebilirim (ha bu senin için çok mu önemli o sana kalmış bu sadece benim düşüncem)
  • Sana simdi bard buflarının resmini gösterirsem büyük bi kapak yapabilirim ama dh önünde rezil olma diye yapmıcağım bunu
    sen 100satmıssan ben 1000satmışımdır tmmı arkadaşım Lafını bilde konuş
    Sana inat medusa videosunu koyuyorum gör bak neler oluyor :@
    http://www.youtube.com/watch?v=w6InmKgN1So&feature=channel_page
  • quote:

Orijinalden alıntı: Number_One_Wizard

Sana simdi bard buflarının resmini gösterirsem büyük bi kapak yapabilirim ama dh önünde rezil olma diye yapmıcağım bunu
    sen 100satmıssan ben 1000satmışımdır tmmı arkadaşım Lafını bilde konuş
    Sana inat medusa videosunu koyuyorum gör bak neler oluyor :@
    http://www.youtube.com/watch?v=w6InmKgN1So&feature=channel_page

Kendi Videonu Koyman Dilegiyle Nese Sana İyi Forumlar Tgye Tam Gaz Devam

• Tebrikler.

Bence herkez istediği Uniqueyi keser kimsenin karışmaya hakkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRAGON_61

Tebrikler.

Bence herkez istediği Uniqueyi keser kimsenin karışmaya hakkı yok.

Bn Kesemez Demiyorum Ancak Gitmemesı Gerek Boylelerı Bıraksında 50 Lvler Gitsin Kessin Tgyi Cerbi Ama Sunu Bılırım Eu Charlar Geldi Mertlik Bozuldu
  • arkadasın acıklamaya calıstıgı anladıgım kadarıyla bıraz duyarlı olması ve baskalarınında unıque kesmesı ıcın fırsat vermesı ancak hıc kımse hıc kımseye ne yapacagını soyleyemez adam 100 lv ıstedıgı yere gıder ıstedıgı unıque'ı keser bu arada tebrıkler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.