Şimdi Ara

Slazenger Kamar Su Geçirmez Outdoor Ayakkabı 99 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
17.349
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snl_ S kullanıcısına yanıt
    selam hocam. aradan 8 ay geçmiş ayakkabının şu an fiyatı 170 tl civarında sen 80 tl ye almışsın. 8 ayda fiyat niye bu kadar arttı anlamadım gerçi. ama senin değişinle 150+ tl verilecek bir ayakkabı değil diyorsun. o zaman şu anda bunu almak gayet mantıksız oluyor sanırım.

150 tl bandında başka önerin var mı peki bu tip outdoor ayakkabılar için ? waterproof olanların hepsi 300 den başlıyor aşağısı pek yok çünkü. önerilere açığım hem waterproof outdoor ve koşu için. hiçbir şey bulamazsam decathlondan alabilirim quecha adlı markayı.

başka tavsiye varsa alayım ama ?
  • finwefeanor kullanıcısına yanıt
    saçmalama hocam 150 yi bırak 120 verilmez slazangera sakın paranı çöpe atma.. çöp demeyelim.. yine giyilir ayakkabı giyilmez demiyorum ama o parayı sakın vereyim deme.. ben haki renk olduğu için ve 80 liraya alabildiğim için aldım günlük kullanıma uygun değil çok toz toprak çamur ıslak yerlerde kullanmak için giydim verim aldım su geçirmiyor..

tavsiyem linktedir.. 180 tl + 25 tl indirimi unutmayın..
    kendim kullanıyorum 2 adet almıştım trendyol Ziya & Lumberjack - Sepette %50 İndirim ile almıştım yine 80 lira gelmişti çifti..

https://www.boyner.com.tr/lumberjack-ayakkabi-649431?gclid=Cj0KCQiAyZLSBRDpARIsAH66VQIksxgH1v-fbxrLVbmrHGupS2FCV2z223l9EVy2ugW-YqOaZMGtLVoaArrBEALw_wcB

• Yahu biz kaç yüz lira verdik birileri adamların modelini çalmış, yok slazenger yok dunlop bilmem ne speedcros 3'ün tasarımı alenen çalınmış!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.