Şimdi Ara

Sleep Cycle Programını kullanan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_6
    Ben uzunca bir süre aktif olarak kullandım bu programı.

Amacı şöyle; diyelim ki saat 07.30da uyanacaksınız alarm kurulu, tam 07.30 saatinden önce yataktaki hareketlerinize göre uyku derinliğinizi algılıyor ve son 10 dk kala uykunuzun en hafif olduğu zamanı yakalyıp sizi 10dk ile 1 dk arasında erken uyandırıyor, zinde uyanıyorsunuz.

Biliyorsunuz ki ne kadar hafif uykudan uyanırsanız gün içinde o kadar zinde olursunuz...

Peki ya hafif oldugu zamani yakalayamazsa?

yakalayamaz zaten çünkü yakaladığı şey hafif olan zaman değil yatakta hareket ettiğin zaman. bu kadar saçma bir program görmedim

program nerden anlasın sizin uykunuzun hafif oldugu zamanı allah aşkına ya. yatakta kolunu bacagını hareket ettirince çalıyor işte direk.

uyurken hareket etmek uykunuzun o an hafif olduğu anlamına gelmez ki.

hiç kıpırdamadan yatan adam gördüm ben o ne yapsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kzpmaza -- 19 Temmuz 2011; 0:55:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bitmisprilkutusu

quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_6
    Ben uzunca bir süre aktif olarak kullandım bu programı.

Amacı şöyle; diyelim ki saat 07.30da uyanacaksınız alarm kurulu, tam 07.30 saatinden önce yataktaki hareketlerinize göre uyku derinliğinizi algılıyor ve son 10 dk kala uykunuzun en hafif olduğu zamanı yakalyıp sizi 10dk ile 1 dk arasında erken uyandırıyor, zinde uyanıyorsunuz.

Biliyorsunuz ki ne kadar hafif uykudan uyanırsanız gün içinde o kadar zinde olursunuz...

Peki ya hafif oldugu zamani yakalayamazsa?

yakalayamaz zaten çünkü yakaladığı şey hafif olan zaman değil yatakta hareket ettiğin zaman. bu kadar saçma bir program görmedim

program nerden anlasın sizin uykunuzun hafif oldugu zamanı allah aşkına ya. yatakta kolunu bacagını hareket ettirince çalıyor işte direk.

uyurken hareket etmek uykunuzun o an hafif olduğu anlamına gelmez ki.

hiç kıpırdamadan yatan adam gördüm ben o ne yapsın

• şarjda olma zorunlulugu yok sanırım,birde halının üstüne koyuyorum(yatagın altına dgru yanı) iş yapar mı
  • valla arkadaslar ben de okul doneminde kullandim bu programi, gece cok gec yatip sabah erken kalkmam gerekiyordu bir arkadas onermisti bende denedim. ister inanin ister inanmayin ister psikolojik diin ama gercekten bi faydasi oluyor, kullandiktan sonra eskisi gibi aci cekerek zorla sersem gibi uyanmalarim ortadan kalkti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

şarjda olma zorunlulugu yok sanırım,birde halının üstüne koyuyorum(yatagın altına dgru yanı) iş yapar mı

yastigin yanina yataga koymaniz gerekiyor.
  • bir de uyurken sesinizi kaydeden program vardı o çok eğlenceliydi, onun adını hatırlayan varmı?
  • Konu eskide kalmış ben programı yeni keşfettim.bu gece 1.51'de yatıp 5.18'de zımba gibi kalktım şaşırdım gerçekten önerilir tarafımdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu program galiba bir bende işe yaramıyor arkadaş
  • Ben telefonu yere dusururum korkusundan kullanamiyorum parcalamayalim telefonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben dün gece kullandım telefon bi kere yatağın yanına koyduğum yastığa düştü geri aldım

ama şöyle bi olay var

ben hiç deep sleep kısmına girmemişim

sorun bende mi pozisyonda mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.