Şimdi Ara

Sleeping Dogs 256 MB Ekran Kartı Açarmı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Model olarak söylersen daha fazla yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

Model olarak söylersen daha fazla yardımcı olabilirim.

NVIDIA GEFORCE FX 5500
    intel(R)pentium 4cpu 3.00ghz 2CPUs
    Ram 1534mb
  • Açar ama kapatırken sıkıntı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

Orijinalden alıntı: devedkeni

quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

bilgisayarı nasıl yaktın ben orayı anlayamadım (açmaz bu arada)

kısa devre

işte o nasıl oldu onu soruyorum.

harddisk girişi tam oturmamış,başta çıtır çıtır sesler duydum sonra kıvılcım attı,fişi hemen çektim ama duman da çıktı.
    anakart ve ekran kartı yakmışız.anakart eski tabi yuvalarıda eski . kalan donanımda bi işe yaramadı zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

Açar ama kapatırken sıkıntı olabilir.

güldürdün
  • quote:

quote:

NVIDIA GEFORCE FX 5500
    Ram 1534mb

Zorlanırsın hocam.
  • quote:

quote:

NVIDIA GEFORCE FX 5500
    Ram 1534mb

bilgisayarı değiştirmenin zamanı gelmiş açacağını hiç sanmıyorum
  • oyunun videosunu açar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

Açar ama kapatırken sıkıntı olabilir.

• arkadaslar bu sistemle sleeping dogs'u en yüksek ayarda oynıyabilirmiyim acaba ?

İşlemci: İntel core i3

Ram: 4 GB

Ekran kartı: Nvidia Geforce gts 450 1Gb 256 bit
  • quote:

yaklaşık 1 ay önce kısa devreyle kasayı yaktım
    haliyle ekran kartımda gitti
    uzun süredir bu oyunu oynamak istiyordum.
    başlıktada yazdığım gibi ekran kartı 256 mb
    en düşük grafiklerde oyunu oynayabilir miyim

Kardeşim 256 mb olması önemli degil isterse 2 gb olsun ekran kartın 128 bir ise zorlanırsın önemli olan ekran kartının frekans degeri hocam sana yani 256 mb olup ta atıyorum varmı yokmu bilmiyorum ama 256 mb olup frekans degeri 512 bitse çatır çatır oynarsın yani analtmak istediğim bu Ayrıca yukarıda yeni gördüm sistemini fx5500 çok eski bir kart 2003 senesinde çıktı diye biliyorum shader2.0 desteklio ama oda tam manası ile degil yani 2007 de çıkan oyunları bile açmıyordu açsada arkadaşların dedigi gibi makina kitleniyordu sendeki sistemin aynısı vardı bende zamnında yani sistemin çok eski üzgünüm kardeşim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 27 Kasım 2012; 13:58:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: magicans

quote:

Kardeşim 256 mb olması önemli degil isterse 2 gb olsun ekran kartın 128 bir ise zorlanırsın önemli olan ekran kartının frekans degeri hocam sana yani 256 mb olup ta atıyorum varmı yokmu bilmiyorum ama 256 mb olup frekans degeri 512 bitse çatır çatır oynarsın yani analtmak istediğim bu Ayrıca yukarıda yeni gördüm sistemini fx5500 çok eski bir kart 2003 senesinde çıktı diye biliyorum shader2.0 desteklio ama oda tam manası ile degil yani 2007 de çıkan oyunları bile açmıyordu açsada arkadaşların dedigi gibi makina kitleniyordu sendeki sistemin aynısı vardı bende zamnında yani sistemin çok eski üzgünüm kardeşim...

256 mb 512 bit bir ekran kartı çok uçuk bir fantezi oldu. Memory ve memory interface , her ikiside önemlidir ama bazen 1 GB 256 bit bir kart 2 GB 128 bit bir karttan daha iyi performans gösterebiliyor. Mesela memory interface'i bir şişenin ağızı gibi düşünün, memoriyi şişenin gövdesi olarak düşünün. İçine su boşaltırken daha rahat doldurmak için daha geniş çapta bir şişe ağızı gerekiyor işte buna memory interface diyebiliriz. Ne kadar fazla olursa okadar rahat işleme yapar. Şişenin gövdesi de memory oluyor. Memory özellikle oyunlarda distance(mesafe)'larda çok işe yarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

quote:

Orijinalden alıntı: magicans

quote:

256 mb 512 bit bir ekran kartı çok uçuk bir fantezi oldu. Memory ve memory interface , her ikiside önemlidir ama bazen 1 GB 256 bit bir kart 2 GB 128 bit bir karttan daha iyi performans gösterebiliyor. Mesela memory interface'i bir şişenin ağızı gibi düşünün, memoriyi şişenin gövdesi olarak düşünün. İçine su boşaltırken daha rahat doldurmak için daha geniş çapta bir şişe ağızı gerekiyor işte buna memory interface diyebiliriz. Ne kadar fazla olursa okadar rahat işleme yapar. Şişenin gövdesi de memory oluyor. Memory özellikle oyunlarda distance(mesafe)'larda çok işe yarıyor.

Haklısın üstad ama bide şöyle bişey var pek uçuk değilim galiba varmşış piyasada bende yeni gördüm

http://lahore.olx.com.pk/ati-100-505147-firegl-v7200-256mb-512-bit-gddr3-pci-express-x16-video-card-iid-457811273

anam bu ne ya burdada aynı kart sanırım bu nasıl bir fiyat kardeş kusura bakma harbidenuçuk bir fanteziymiş bune yahu fiyata bak ..

http://pazarmetre.com/63505_en_ucuz_ati_ati_fire_gl_v7200_256mb_512bit_dual_dvi_avivo_16x_fiyati.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 27 Kasım 2012; 15:23:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zafonte

Oyunun ss ları rahat açılır

ahahah hocam güldürdünüz ehehhe pardon ama espri iyiydi +1
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.