Bu definitive edition sanırım tüm dlcleri kapsayan sürümü. Zaten artık normal sürümünün satışını kaldırmışlar.
Alıntıları Göster
Hocam sabredemiyoruz yapabildiğiniz kadarı koysanız şimdilik çıkana kadar anca geliriz ortalarına ^^
quote:
Orijinalden alıntı: 4S14N_HUNT3R
Hocam sabredemiyoruz yapabildiğiniz kadarı koysanız şimdilik çıkana kadar anca geliriz ortalarına ^^
Alıntıları Göster
kolay gelsin sevindim.
quote:
Orijinalden alıntı: Jack In The Box
kolay gelsin sevindim.
Alıntıları Göster
Ya gelsin artık valla ingilizce olarak oynayıp bitirecem o olacak çok heveslendim
quote:
Orijinalden alıntı: Rajh
Ya gelsin artık valla ingilizce olarak oynayıp bitirecem o olacak çok heveslendim
Alıntıları Göster
Ne zamana gelirki acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: _Khal Drogo_
Ne zamana gelirki acaba ?
Alıntıları Göster
Hadi ama ya
quote:
Orijinalden alıntı: Rajh
Hadi ama ya
Alıntıları Göster
Hocam ana oyunu paylaşsanız ? DLC zaten yok :D
quote:
Orijinalden alıntı: Antocio
Hocam ana oyunu paylaşsanız ? DLC zaten yok :D
Alıntıları Göster
ana oyunu niye paylaşmıyorsunuz peki? kendi sitenizdeki yorumları devre dışı bırakmışsınız ne oluyor? tamam takdir ediyoruz ama profesyönelce bir iş yapın. Ergen tavırı alıyorsunuz resmen. keşke oyunçeviri haricinde technogameden başka bir site oyunun dosyalarını açsaydı. şimdi türkçe oynuyorduk wei adam dövüyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: Jack In The Box
ana oyunu niye paylaşmıyorsunuz peki? kendi sitenizdeki yorumları devre dışı bırakmışsınız ne oluyor? tamam takdir ediyoruz ama profesyönelce bir iş yapın. Ergen tavırı alıyorsunuz resmen. keşke oyunçeviri haricinde technogameden başka bir site oyunun dosyalarını açsaydı. şimdi türkçe oynuyorduk wei adam dövüyordu.
Alıntıları Göster
O test aşaması bitmez siz böyle triplere girdikçe...
quote:
Orijinalden alıntı: Venomstr
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
adamlar iyi yama falan yapıyorlar ya bu çocuklara
quote:
Orijinalden alıntı: Grandekin@ks
adamlar iyi yama falan yapıyorlar ya bu çocuklara
Alıntıları Göster
TeasyCat tarafından çekilen Test videomuz eklendi.
Bu hafta sonu yayınlanır mı?
daha bitmedi mi çeviri?
quote:
Orijinalden alıntı: DEF2EASY68
daha bitmedi mi çeviri?
Sanırım artık hak doğdu bize sormak için: Nerde kaldı yama ?
quote:
Orijinalden alıntı: Vrataski
Sanırım artık hak doğdu bize sormak için: Nerde kaldı yama ?
Alıntıları Göster
Çeviri bitti. Test devam ediyor. Arkadaşlarımızın vizeleri yüzünden biraz daha yavaşlayabilir test ama en kısa surede çıkartmak icin ugrasıyoruz. Tamamiyle GTA V yamasına yoğunlaşacağız.
quote:
Orijinalden alıntı: filojistoN
Çeviri bitti. Test devam ediyor. Arkadaşlarımızın vizeleri yüzünden biraz daha yavaşlayabilir test ama en kısa surede çıkartmak icin ugrasıyoruz. Tamamiyle GTA V yamasına yoğunlaşacağız.
Daha ne kadar bir zaman gerek tahmini?GTA V ertelenmeden, 24 Marttan önce oyunu bitireceksiniz Türkçe şekilde dediniz ama hiçte öyle olmadı.
Sleeping dogs ekibinde olmadığım için ne dersem yanlış olur
filojistoN
kullanıcısına yanıt
definitive edition ile ilgili gelişme yok sanırım değil mi ? hiçbir yerde yazmamışsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: sroad
definitive edition ile ilgili gelişme yok sanırım değil mi ? hiçbir yerde yazmamışsınız.
Arkadaşlar yama çıktıktan sonra youtube da yayınlayıp, tüm bölümleri oynayacak olan varsa haber versin lütfen. Hemen abone olayım. Bende ps4 te oynuyorum, konuyu anlayarak oynamış olurum. Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: jigsaw79
Arkadaşlar yama çıktıktan sonra youtube da yayınlayıp, tüm bölümleri oynayacak olan varsa haber versin lütfen. Hemen abone olayım. Bende ps4 te oynuyorum, konuyu anlayarak oynamış olurum. Teşekkürler.
Yama çıkmadı ama TeasyCat'a verilmiş sanırım.Oynamaya başlamış kendisi.
Yama çıkmadı ama TeasyCat'a verilmiş sanırım.Oynamaya başlamış kendisi.