Şimdi Ara

SLI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Khaleesis

GTX 770 tek kartta Battlefield 4 te kartı iyice kasan özellikleri sona çekince 20-40 fps civarı sanırım. 3.2 gb Vram e ulaşıyor.ki Bf4 Beta çıktığından beri Gtx770 2gb modelini almayın gerisi israf diyenler bitti . Kaldı ki bu sonuç 1080p de ve Sli da Gpu da sınırlamadığı için daha çok özellik açmak mümkün. + 780 daha hızlı bir kart (1080p de Sli performansı gtx 770 ile aynı üst seviyelerde arada fark oluşuyor.) Sizi 4gb ın bile kurtarması zor. Titan yada 7990

sonunda israf diyenler bitti desenize biraz daha düzelilicektir tam versiyonda tahminimce ama 3gb kurtarmaz yinede yüksek çözünürlükte , Titan bakıcaz o zaman bf4 te işlemci öldürüyor diyolar ben henüz oynayamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: BaranBolat1

quote:

Orijinalden alıntı: inuh

Butceniz varsa Evga 780 Hydro Cooper SLI yapabilirsiniz.

hocam Vram olayı aklıma takıldı şimdi 4gb olsa alırdım ama arkadaş doğru bir konuya değindi 3gb o çözünürlükte yeterli olmayabilir test varsa atarmısınız ? yoksa hydro cooper iyi olabilir

Surround'da memory kullanımlarını gösteren çok güzel bir test vardı lakin bulamadım 2 Gb genel olarak yeterliydi lakin 3 Gb kullanımı da görülüyordu 3 Gb'nin üzerinde bir tek Sniper Elite oyununda Vram kullanımını görmüştüm,Titan Hydro Cooper SLI da yapabilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

Butceniz varsa Evga 780 Hydro Cooper SLI yapabilirsiniz.

hocam Vram olayı aklıma takıldı şimdi 4gb olsa alırdım ama arkadaş doğru bir konuya değindi 3gb o çözünürlükte yeterli olmayabilir test varsa atarmısınız ? yoksa hydro cooper iyi olabilir

Surround'da memory kullanımlarını gösteren çok güzel bir test vardı lakin bulamadım 2 Gb genel olarak yeterliydi lakin 3 Gb kullanımı da görülüyordu 3 Gb'nin üzerinde bir tek Sniper Elite oyununda Vram kullanımını görmüştüm,Titan Hydro Cooper SLI da yapabilirsiniz.

hocam 1080p değil ama unutmayalım tomb raider yanlış hatırlamıyorsam kullandığım çözünürlükte ya 2.8 yada 3.2 görüyordu

• quote:

hocam 1080p değil ama unutmayalım tomb raider yanlış hatırlamıyorsam kullandığım çözünürlükte ya 2.8 yada 3.2 görüyordu

http://hardforum.com/archive/index.php/t-1583990.html

İnceleme linki sanırım bu idi lakin server'da sorun var girilmiyor.Belirttiğim değerler 5760x1080 için değerler 3.1-3.2 gibi değerleri 3'ün üzerinde gibi değerlendirmedim sanırım Sniper Elite 3.8 gibi bir değere ulaşıyordu.

• quote:

quote:

http://hardforum.com/archive/index.php/t-1583990.html

İnceleme linki sanırım bu idi lakin server'da sorun var girilmiyor.Belirttiğim değerler 5760x1080 için değerler 3.1-3.2 gibi değerleri 3'ün üzerinde gibi değerlendirmedim sanırım Sniper Elite 3.8 gibi bir değere ulaşıyordu.

işte o yüzden titana yönelicem 2000tl ye satılıyordu forumda windforce modelleri referanslar vatanda falan 2400-2800 arası olması gerek

4930k rahatlıkla besler titanı ,sanırım powerıda 1000-1200e çekerim

biraz israf olucak böyle bir pc toplamak ama sonrasında fazla parça değiştirmem sanırım (2 sene sonra belki anakart-işlemci-ekran kartı değiştiririm ddr4 ler gelicek çünkü onunla birlikte ekran kartını da çıkarırım aradan) onun dışında büyük parça değişimleri olucağını sanmam

• BaranBolat1 B kullanıcısına yanıt
    Siz butceyi soyleyin biz toplayalim isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Siz butceyi soyleyin biz toplayalim isterseniz.

hocam 12-14bin arası monitör önermenize gerek yok onları almıştım zaten ,israf diyen arkadaşlar olucaksa bir kaç ay önce olsa ben 5000 i geçmezdim ama ben donanıma ve oyunlara koleksiyon/hobi gözüyle baktığım için ve sürekli uğraştığım için iyi istiyorum
    Biraz daha bekleyebilirseniz 780ti SLI düşünebilirsiniz.

http://www.techpowerup.com/193359/geforce-gtx-780-ti-designed-to-be-faster-than-gtx-titan.html
    http://gamingbash.com/2013/10/22/nvidia-announces-gtx-780-ti-supports-4k-4k-surround-gaming/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazgomlek -- 28 Ekim 2013; 17:29:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazgomlek

Biraz daha bekleyebilirseniz 780ti SLI düşünebilirsiniz.

http://www.techpowerup.com/193359/geforce-gtx-780-ti-designed-to-be-faster-than-gtx-titan.html
    http://gamingbash.com/2013/10/22/nvidia-announces-gtx-780-ti-supports-4k-4k-surround-gaming/

mantıklı olabilir 4k için geliyor sanırım birde ?

Şimdi 780ti performans olarak 780 ve titan arasında olacak deniyor ama şöyle bir gerçek var ki Overclocklu 780'ler Titanı geçiyor dolayısıyla 780ti'lar referans olarak veya çok küçük overclocklarla bile Titan'ı rahat rahat geçecekler. Ki verdiğim linkte GTX 780 Ti modelinin Titan'dan 5% daha hızlı olduğundan bahsedilmiş. 780 Ti 700 dolardan satışa çıkacak. 780 fiyatı 650 dolardan 500 dolara, 770 fiyatı 399 dolardan 330 dolara düşecek.

4K çözünürlükte surround desteği olacak evet.

"The GTX 780 Ti, GTX 780 and GTX 770 will all ship with free copies of Batman: Arkham Origins, Splinter Cell: Blacklist and Assassin's Creed IV: Black Flag."

Bu oyunlar da yanında gelecek bu kartların isterseniz Amerika'dan getirtebilirsiniz. Hizmet kalitesi için Evga'yı seçebilirsiniz.

http://www.pcauthority.com.au/News/362115,nvidias-g-sync-only-with-asus-for-now.aspx?utm_source=feed&utm_medium=rss&utm_campaign=PC+%26+Tech+Authority+Reviews+feed+-+Latest+Articles

G-sync olayı da ilk olarak Asus monitörlerde olacak sanıyorum ama siz monitörü zaten aldınız sanırım.

Ben olsam 290x Crossfire da değerlendirebilirim. Microstutter olayı Crossfire'da hala sorun olsa da AMD konuya eğildikçe gitgide daha iyi oluyor. Bir de Aralık'ta Mantle'ın nelere kadir olduğunu da görmüş olacağız, belki de büyütülecek bir şey çıkmayacak tabi o zaman Nvidia derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazgomlek -- 29 Ekim 2013; 3:25:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazgomlek

Şimdi 780ti performans olarak 780 ve titan arasında olacak deniyor ama şöyle bir gerçek var ki Overclocklu 780'ler Titanı geçiyor dolayısıyla 780ti'lar referans olarak veya çok küçük overclocklarla bile Titan'ı rahat rahat geçecekler. Ki verdiğim linkte GTX 780 Ti modelinin Titan'dan 5% daha hızlı olduğundan bahsedilmiş. 780 Ti 700 dolardan satışa çıkacak. 780 fiyatı 650 dolardan 500 dolara, 770 fiyatı 399 dolardan 330 dolara düşecek.

4K çözünürlükte surround desteği olacak evet.

"The GTX 780 Ti, GTX 780 and GTX 770 will all ship with free copies of Batman: Arkham Origins, Splinter Cell: Blacklist and Assassin's Creed IV: Black Flag."

Bu oyunlar da yanında gelecek bu kartların isterseniz Amerika'dan getirtebilirsiniz. Hizmet kalitesi için Evga'yı seçebilirsiniz.

http://www.pcauthority.com.au/News/362115,nvidias-g-sync-only-with-asus-for-now.aspx?utm_source=feed&utm_medium=rss&utm_campaign=PC+%26+Tech+Authority+Reviews+feed+-+Latest+Articles

G-sync olayı da ilk olarak Asus monitörlerde olacak sanıyorum ama siz monitörü zaten aldınız sanırım.

Ben olsam 290x Crossfire da değerlendirebilirim. Microstutter olayı Crossfire'da hala sorun olsa da AMD konuya eğildikçe gitgide daha iyi oluyor. Bir de Aralık'ta Mantle'ın nelere kadir olduğunu da görmüş olacağız, belki de büyütülecek bir şey çıkmayacak tabi o zaman Nvidia derim.

hocam güçlü kartlarda mantle fazla etkilemez sanıyorum ,büyük ihtimalle orta segmentte etkili olur daha çok (güçlü kartlar da da olurda yani ihtiyaç duymaz kart )
    Birde fazla olmasada Phsyx var hocam beni etkiliyor ,290x in güç tüketimi nedir düşündüm onun CF sini aslında hem amd yüksek çözünürlükte iyi oluyor ama bilmiyorum
    seçeneğim 780ti yada 290x olucak sanırım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.