Sorunuma gelirsek, geçen aynı model GPU'lu bir ekran kartı geçti elime bende SLI köprüsü kurmaya çalıştım, fakat ne yaptıysam ne ettiysem NVIDIA seçeneklerinde physx seçeneği haricinde seçenek çıkmıyor, SLI seçeneği olması gerekiyor beceremedim, driver'ları tekrar tekrar silip yükledim, bütün soketleri farklı farklı denedim,
anakart destekliyor ekran kartları destekliyor, eksik olan nedir acaba ? bilmediğim uyumsuz bir durum mu var?
Diğer sorumda şu olacak SLI bağlantı noktaları bazı kartlarda iki tane var bazılarında tek, bendeki SLI kablosuda tek, bunların ikilileri var onlardan mı almak lazım acaba ? yada bunların ne farkı var?
O kartlarla uğraşmaya değmez ikisini de satıp bir 1080 tak rahat et
atmosferikmotor
kullanıcısına yanıt
Evet, teşekkür ederim öneriniz için, maddi sıkıntım var bu aralar yoksa 5000 liralık kartı alirdim dediğinizi gibi o degilde sli dan anlıyor musunuz ?
firat1985F
kullanıcısına yanıt
SLI ile uğrama çoğu oyun desteklemez İki kartla iki kat performans vermeyecek 1050TI alsan bile daha güzel olur ona yetiyor mu paran
atmosferikmotor
kullanıcısına yanıt
Ya aslında benim istediğim şu, pc yi adobe programları vs, yani iş için kullaniyorum bir tek oynadigim oyun cs go, tek kart varken 90 fps civarlarinda alıyordum ikinci kart gelince bi tik daha artar belki diye düşünüyordum, cs go SLI destekliyor mu?
firat1985F
kullanıcısına yanıt
Uğraşma hocam SLI derdine dert katar. Diyorum sana iki kartı sat araya biraz da cepten katıp güzel bir kart al taksitle borç harç rahat et
atmosferikmotor
kullanıcısına yanıt
Önerdiğiniz kartın fps oranlarına baktım benimkiyle 90 alıyorum 1050 ti 140 civarında dolanıyor değerleri fena değil ama sli köprüsü yaparsam bu değer olmasada yaklaşırım diye düşünüyorum günümüzün doviz kurlarıylada pc parcasi almak cok mantikli gelmiyor bana yinede teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme