Şimdi Ara

SLI yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sisteme sahibim msi r7 370 x2 SLI yapmayı düşünüyorum PSU yetersiz kalıcağını biliyorum 600 w bir psu almayı düşünüyorum eğer SLI yaparsam ne gibi sorunlarla karşılaşırım rahat bir performans alır mıyım dar boğaz yapma gibi sorunla karşılaşır mıyım . Ve Aynı ekran kartını takmak zorundayım dimi ?

Anakart : Msi z97 gaming 5
    RAM : Kingston 8 gb ram 1600 mhz
    Ekran: Msi r7 370 2g 256 bit gdrr5
    psu : Gigabyt 420 watt
    işlemci : intel core i5 4460

• İlk olarak sli değil crossfire yapacaksınız :D Amd ekran kartlarına sahipsiniz. Ayrıca 600w power'inde düşük kalacağını düşünüyorum. En temizi 700lük bir power almanız olacaktır. Amd ekran kartları çok güç tüketiyor. Nvidia üst düzey iki ekran kartı için 600lük yeterdi ama amd için bunu söyleyemeyiz.
  • nvidia'dan alışkanlık hocam varsa yanlışımız affola 600 w 80 plus yeterli olucağını düşünüyorum her hangi bir sorun ile karşılaşmam değil mi ? Dar boğaz yapmaz umarım tam performans alabilir miyim ? İşlemci sıkıntı çıkarır mı
  • Şu an baktım ekran kartınızın güç tüketimine ama bulamadım. Siz biliyor musunuz kaç watt çektiğini ? En aşşağı 200 çekiyordur tahminimce, amd olduğu için...İşlemciniz'de 80 ya da 120 olması gerek...Demek ki 600 yetiyormuş. Ama siz yine ekran kartının power güç tüketimine bir yerlerden bakın.
  • Evet, yanlış görmediysem eğer 132 Watt çekiyormuş.http://www.guru3d.com/articles-pages/msi-radeon-r7-370-gaming-2g-review,4.html Yani yeterlidir dostum 600 power.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 15 Aralık 2016; 22:0:45 >
  • 600 w PSU öneriniz var mı acaba
  • Ben Thermaltake marka bir psu kullanıyorum. Ama 600 w 80 olmasına dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 15 Aralık 2016; 22:13:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.