Arkadaslar benim 7 aylık slim in DVD-rom u ölmek üzere... Size bir kac soru soracagım :
1.DVDyı degıstırebılıyo muyum baska bır marka rom ile ? 2.Degıstırırsem ban yer mıyım ? 3. Oyunları bazen okuyamıyo bu nedenle hepsını hdd ye yazdım ama yınede bazen oyunu okuyamıyor baska bırınde oldu mu ? 4. Servıse yolamak ıstıyorum gold dan aldım garantılı oraya gotursem ılgılenırler mı ? 5. Ve eger dvd degıstırmek hıc bır sorun yaratmıcaksa ve orjınal kullanmaya devam edebılıceksem hangı marka ıyı bır dvd rom almalıyım ?
Simdiden tesekkur ederim...
1.Değiştirebilirsin. 2.Bir şey olmaz. 3.10 aydır Slim konsol kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. 4.Konsol fw li ise garantiye götürmenin anlamı yok, garantili ise hemen götür. 5.Lite-On marka taktırabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
1.Değiştirebilirsin. 2.Bir şey olmaz. 3.10 aydır Slim konsol kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. 4.Konsol fw li ise garantiye götürmenin anlamı yok, garantili ise hemen götür. 5.Lite-On marka taktırabilirsin.
Bence goldda firmware li oldugunu anlayacakbilir kisi yoktur,
İlgileniyorsan bende slimin 2 adetdvd romu var birini satarim,ama garantisi var degistir bence.
Garantisi var fwli degil. Hatta bugun gecen hafta gelen oyunumu taktım okumadı bıle o derece dıt dıt dıye ses cıkarıp durdu. Simdi garantisi var golda goturucem ve yapıcaklar degıl mı ?
Sat PS3 al
quote:
Orijinalden alıntı: RayLeigh~`
Sat PS3 al
Xboxtan önce ps3 kullandım almıyım tesekkür ederim hic pisman degılım xboxa gectıgım ıcın tek problem dvdrom
Arkadaslar hala kesın olarak bır cevap alamadım ? Ne yapmam lazım su durumda ? Dün oyunu taktım ve acmadı dıt dıt sesı cıkarttı sonra open ray yazısı cıktı su durumda ne yapmam lazım ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme