Şimdi Ara

Slither.io [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorsunuz gençler bu aralar herkesi bir agar.io fırtınası sardı gidiyor derken buna benzer oyunlar da türemeye başladı hemen. İşte bizim oyunumuzda da temel mantık aynı, fakat oynanış farklı.
    Bu sefer ucube bir top olmak yerine bir solucan olarak başlıyorsunuz oyuna. Standart olarak etrafta bulunan yemleri yiyerek büyüyebiliyorsunuz. Diğer solucanları yemek için ise düşman solucanın kafasının sizin solucanınızın yanına gelmesi lazım. Ve düşman solucanın puanı ve yemleri direkt size gelmiyor. Onu öldürdükten sonra arkasında bıraktığı parçacıkları toplayarak onun büyüklüğüne erişebiliyorsunuz.
    Oyunumuzun Agar.io'dan farkı ise solucanınız çok büyümeden iyi bir oyunculuk ve biraz da şansla oyundaki her solucanı patlatıp ardında bıraktıklarını yiyerek bir anda devasa olabiliyorsunuz.
    Boşluk tuşu ile hızlanabiliyorsunuz fakat hızlı giderken arkanızda çok küçük te olsa parçalarınızı bırakıyorsunuz yani puanınız azalıyor.
    slither.io
    Agar'da başlangıçlarda çok beklemek istemeyenler için çok iyi bir alternatif. Oyunda genelde Fei ismiyle oynuyorum. Bugün başladım ve ilk oyunumu da kayıda aldım:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reardeltoit123 -- 19 Temmuz 2016; 0:31:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Legends of Runeterra (Ana Konu)
    5 yıl önce açıldı
    The Forest [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.