Şimdi Ara

Slm arkadaslar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç sorum olcak ben cok üst düzy bir bilgisayar kullancısı değilim.

Evime internet alırken herseyin daha iyisi olsun diye ücret olarak hiçbir kısıtlama yapmadim.Philips marka bir wireless modem aldim.Laptopum ile 3 5 gün sorunsuz yaşadim ama dün bir hata werdi.Ağa baglıyım ama 'kısıtlı baglantı veya baglantı yok'' gibi bişi yazdi.Bir ünlem işareti geldi.Sebebini anlamadim.Nasıl düzelte bilirim.Dediğim gibi bilgisayardanda cok üst düzeyde anlamıyorum.Şimdi bir ahbabımın evinden baglanıyorum.Yardimlarinizi bekler şimdiden teşekkür ederim...

• quote:

Orjinalden alıntı: HighLand3r

Birkaç sorum olcak ben cok üst düzy bir bilgisayar kullancısı değilim.

Evime internet alırken herseyin daha iyisi olsun diye ücret olarak hiçbir kısıtlama yapmadim.Philips marka bir wireless modem aldim.Laptopum ile 3 5 gün sorunsuz yaşadim ama dün bir hata werdi.Ağa baglıyım ama 'kısıtlı baglantı veya baglantı yok'' gibi bişi yazdi.Bir ünlem işareti geldi.Sebebini anlamadim.Nasıl düzelte bilirim.Dediğim gibi bilgisayardanda cok üst düzeyde anlamıyorum.Şimdi bir ahbabımın evinden baglanıyorum.Yardimlarinizi bekler şimdiden teşekkür ederim...

Wireless modeminizin açık olduğundan emin olun. Bilgisayarınızın Ağ Bağlantılarından wireless ayğıtı ile arama yaparak modeminize bağlantıyı tekrar sağlayın. Problem çözülmezse karşılaştığınız hatayı tekrar yazarsınız. Kolay gelsin.

• Onar diyorum gene bişi demiyor.Arkadaşımın ewinde rahatlıkla kullanabiliyorum.Ama benimkinde hata weriyor.

http://www.resimupload.com/ds209283961_sorun.html
  • modeminize ethernet kablo ile bağlanıp ayarları kontrol etmeyi deneyin.
  • Yardimlarin icin tessekrler ama arkadasim su anda ethernet kablom yok Yarin yada obur gun alabilrm.Baska bisi olamazmi ya hic bole olmuyodu?Yazilimsal bisimi war acaba yukledgm seylermi bozdu.Sadece bi oyun yukledim onlada alakasi yoktur heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Merhaba Arkadaşlar
    4 yıl önce açıldı
    Selam forumda yeniyim
    4 ay önce açıldı
    Arkadaşlar herkese selam
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.