quote:Orijinalden alıntı: N. Flamelquote:Orjinalden alıntı: South_Park Fake! Alıntıları Göster içinize alırmısınız diyo fake
quote:Orijinalden alıntı: South_ParkFake!quote:Orjinalden alıntı: South_Park Fake! fake nedemek güzel bi şe mi yoksa herkez arkadaşlar arasında birbirine fake diyemi hitap eder
quote:Orijinalden alıntı: BonFileBonquote:Orjinalden alıntı: South_Park Fake! fake nedemek güzel bi şe mi yoksa herkez arkadaşlar arasında birbirine fake diyemi hitap eder Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: BonFileBon quote:Orjinalden alıntı: South_Park Fake! fake nedemek güzel bi şe mi yoksa herkez arkadaşlar arasında birbirine fake diyemi hitap eder fake demek naber arkadaşım demek bak ben sana şimdi fake diyorum
quote:Orijinalden alıntı: nieaufgabequote:Orjinalden alıntı: BonFileBon quote:Orjinalden alıntı: South_Park Fake! fake nedemek güzel bi şe mi yoksa herkez arkadaşlar arasında birbirine fake diyemi hitap eder fake demek naber arkadaşım demek bak ben sana şimdi fake diyorumAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: nieaufgabe quote:Orjinalden alıntı: BonFileBon quote:Orjinalden alıntı: South_Park Fake! fake nedemek güzel bi şe mi yoksa herkez arkadaşlar arasında birbirine fake diyemi hitap eder fake demek naber arkadaşım demek bak ben sana şimdi fake diyorum arkadaslar bende sizin fakeniz olabilirmiyim yeni üye oldum foruma
quote:Orijinalden alıntı: BonFileBonquote:Orjinalden alıntı: South_Park Fake! fake nedemek güzel bi şe mi yoksa herkez arkadaşlar arasında birbirine fake diyemi hitap eder Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: BonFileBon quote:Orjinalden alıntı: South_Park Fake! fake nedemek güzel bi şe mi yoksa herkez arkadaşlar arasında birbirine fake diyemi hitap eder biz içimize alacağımız yeni üyeleri fake olarak çağırırız yani çömez gibim bişi.. onbaşı olana kadar bu böle alışman lazım böle şeylere
quote:Orijinalden alıntı: nieaufgabequote:Orjinalden alıntı: BonFileBon quote:Orjinalden alıntı: South_Park Fake! fake nedemek güzel bi şe mi yoksa herkez arkadaşlar arasında birbirine fake diyemi hitap eder fake demek naber arkadaşım demek bak ben sana şimdi fake diyorumAlıntıları Göster slm ben yeni üyeyim acaba benide içnize alırmısınız tabi ne demek ARAMIZA alırız
quote:Orijinalden alıntı: CéHéNNéTslm ben yeni üyeyim acaba benide içnize alırmısınız tabi ne demek ARAMIZA alırızAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: BonFileBonAlıntıları Göster ii yapmışsın hayırlı uurlu olsun hade bunu kutlayalım!
quote:Orijinalden alıntı: gkhngkhnii yapmışsın hayırlı uurlu olsun hade bunu kutlayalım! Alıntıları Göster
quote:Orjinalden alıntı: BonFileBon slm ben yeni üyeyim acaba benide içnize alırmısınız yok daha neler
quote:Orijinalden alıntı: lion17quote:Orjinalden alıntı: BonFileBon slm ben yeni üyeyim acaba benide içnize alırmısınız yok daha nelerquote:Orjinalden alıntı: lion17 quote:Orjinalden alıntı: BonFileBon slm ben yeni üyeyim acaba benide içnize alırmısınız yok daha neler töbe töbee
quote:Orijinalden alıntı: lion17quote:Orjinalden alıntı: BonFileBon slm ben yeni üyeyim acaba benide içnize alırmısınız yok daha nelerquote:Orjinalden alıntı: lion17 quote:Orjinalden alıntı: BonFileBon slm ben yeni üyeyim acaba benide içnize alırmısınız yok daha neler noldu üye olmak ayıpmı