Şimdi Ara

slm bnde yeni bi wowcuyum yardım lazım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşalar bn wowa yeni geçtim knight oynuyodum artık paramızla rezil oluoz die bıraktım ii kide bıraktım çünki artık wowu görünce çok saçma geldini anladım bi kerre görüntü kalitesi bile dandik.2 gün önce başladım oyuna hemen hemen herşeyi çözdüm ama kararsızlım war warlock la hunter arasında kaldım ama

şimdi lvl 11 hunterım war ama bn buna ne meslek yaptırcamı çözemedim sizce en ii para kazandıran meslek hangisi ??? ne olmalıyıp açıklayarak anlatırsanız sewinirim.

• Yetmezmı her WOW a baslayan adam konu acarsa yandık Yukarda koskoca ust konular var.Bıras arastırma yapsan bulucaksın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapstation

arkdaşalar bn wowa yeni geçtim knight oynuyodum artık paramızla rezil oluoz die bıraktım ii kide bıraktım çünki artık wowu görünce çok saçma geldini anladım bi kerre görüntü kalitesi bile dandik.2 gün önce başladım oyuna hemen hemen herşeyi çözdüm ama kararsızlım war warlock la hunter arasında kaldım ama

şimdi lvl 11 hunterım war ama bn buna ne meslek yaptırcamı çözemedim sizce en ii para kazandıran meslek hangisi ??? ne olmalıyıp açıklayarak anlatırsanız sewinirim.

2 günde çözmeyi bırak 3 ay sonra hatta yıllar sonra bile yeni şeyler öğreniceksin.Skining + leatherworking + first aid alabilirsin bu aralar çok popülermiş öle duydum.Para kzanamk için ben genelde herba + alch kasıp diğer karakterlere aktarıyorum.Herba + alch dışında yardım edemicem onunda tadı kalmadı artık herkes herba + alch fiyatlar acayip düştü.Skinin + leatherworking aç derim.

• mining den cok para kazandıran meslek yok onu sec yanınada skining al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private -- 10 Haziran 2007; 14:54:25 >
  • skinning + mining

paraya doyunca da birisini bırakır crafting alırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kickstart

skinning + mining

paraya doyunca da birisini bırakır crafting alırsın.

+1
    artı bütün ikincil meslekleri ögren. Hunterda cooking başlarda çok işe yarıyo peti masrafsız doyuruyon bendene hafif bufflar alıyon

Hunterleri için ingilizce varsa bu sitelere bakabilirsin yardımcı olur:
    http://www.goodintentionsguild.info/hunters.html
    http://petopia.brashendeavors.net/html/articles/resources_main.shtml

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.