Bildirim
Slm forumdan bu arkadaşı tanıyanınız var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
vücuttan üye mi bulalım yani -
hocam o vücudun sahibi forumdan birtek WISDOM olabilir. -
Offff o ne bee vuhuu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
asLm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Coach resimdeki efsane yoksa sen misin? -
Hayırdır napcan? -
Fotoğraflarını çekip sanat galerisinde motivasyon konulu bir sergi açmayı planlıyorum mu dememimi bekliyorsun? Şapka çıkarılacak bir azmi vardı . Spora giderken konusu takip ederdim, Yine başlamayı planlıyorum ama sağlık engellerim var bir bakayım dedim ne kendisini nede konusunu bulabildim.... -
quote:
Orijinalden alıntı: LORD OF CASHMONEY(ŞANSLI)
Fotoğraflarını çekip sanat galerisinde motivasyon konulu bir sergi açmayı planlıyorum mu dememimi bekliyorsun? Şapka çıkarılacak bir azmi vardı . Spora giderken konusu takip ederdim, Yine başlamayı planlıyorum ama sağlık engellerim var bir bakayım dedim ne kendisini nede konusunu bulabildim....
"" Demeni bekliyordum..
-
Google gorsel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Google görselde facebook fake hesaplarda adamın fotolarını istismar etmişler şmdi anladım o arkadaşın konularına neden ulaşılamadığını.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X