yakında askere gidecek abisi selam kardeş quote:Orjinalden alıntı: ultrAslan22 slm ben de artık donanımhaber üyesi oldum herkese sevgiler saygılar
fake değil çünki aynı yerde çalışıyoruz kendisini bizzat tanıyorum quote:Orjinalden alıntı: mss Bir Galatasaray'lıya fake diyemezsiniz.
quote:Orjinalden alıntı: SemihTekin fake değil çünki aynı yerde çalışıyoruz kendisini bizzat tanıyorum quote:Orjinalden alıntı: mss Bir Galatasaray'lıya fake diyemezsiniz. önemli olan gerçekten fake olmadıgı diil sora ilerde fake denilmemiş olmanın acısıyla yasamasını istemeyiz gerçek fake mi olur ya
yanlıs olmus bir üstteki posttan alıntı yapacaktım pardon quote:Orjinalden alıntı: mss quote:Orjinalden alıntı: SemihTekin fake değil çünki aynı yerde çalışıyoruz kendisini bizzat tanıyorum Ben de fake değil dedim zaten.
Yok öyle torpil yaptrıp FAKElikten kurtulmak... Yıllardır burdayız herhalde.Ben nick sarrafıyım. FAKEi nickinden tanırım.
yok ya vallaha da billaha da fake değil çocuk galatasaraylı diye yüklenmeyelim ali nerdesin be seni savunayım diye arada ben kaynıcam
demek ki yıllar pek fazla bişey kazandıramamış sana. Daha gerçek fake'in nasıl olduğunu bilmiyosun bence... saygılar!!! quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer Yok öyle torpil yaptrıp FAKElikten kurtulmak... Yıllardır burdayız herhalde.Ben nick sarrafıyım. FAKEi nickinden tanırım.