Slotsuz esyalari slotlaya biliyoruz bildigim kadariyla Tek slotluları 2 ve 2 slotlulari 3 slotlu yapabiliyormuyuz saygılar
slotsuz esşayaları slotluya bilmek icin sanırsam personel shoptan bi item almak gerekiyordu onla yapılıyordu sanırsam
quote:
Orjinalden alıntı: kutlug
Slotsuz esyalari slotlaya biliyoruz bildigim kadariyla Tek slotluları 2 ve 2 slotlulari 3 slotlu yapabiliyormuyuz saygılar
Evet 1 slotluları 2,2 slotluları 3 slotlu yapabilirsiniz. Slot extender ile ilgili olarak: 1-)1 itemde sadece 1 defa kullanabilirsiniz. 2-)Slot extender kullandığınız item bind olur(satılamaz,trade edilemez,yere atılamaz...) 3-)Kullandığınız itemdeki bir slot doluysa o özellik artabilir(amp,critical dmg. vb özellikler artar ama tam olarak neler artıyor bilmiyorum ve sanırım şuan bir bug var bu nedenle şuan slot ex. bile kullanılsa amp vb. şeyler %7 görünüyor.İlerde sanırım %10 olacaklarmış.)
quote:
Orjinalden alıntı: simurg
quote:
Orjinalden alıntı: kutlug
Evet 1 slotluları 2,2 slotluları 3 slotlu yapabilirsiniz. Slot extender ile ilgili olarak: 1-)1 itemde sadece 1 defa kullanabilirsiniz. 2-)Slot extender kullandığınız item bind olur(satılamaz,trade edilemez,yere atılamaz...) 3-)Kullandığınız itemdeki bir slot doluysa o özellik artabilir(amp,critical dmg. vb özellikler artar ama tam olarak neler artıyor bilmiyorum ve sanırım şuan bir bug var bu nedenle şuan slot ex. bile kullanılsa amp vb. şeyler %7 görünüyor.İlerde sanırım %10 olacaklarmış.)
ayrıca slotta hp basılıysa +30 arttırıyor
artma olayı tam olarak şöyle. örnek olarak 3 slotlu bi suit yapalım. bunun tüm slotlarına hp basarsak 1. slot 80hp 2. slot 50hp 3. slot 30hp toplam 160hp verir.
3 slotlu bi helm yaparsak ve slotlara critic dmg verirsek. 1. slot %7 2. slot %5 3. slot %3 toplamda %15 dmg verir.
değerlerin bu şekilde azalmasının nedeni bir önceki slotdakiyle aynı özellik olması yani 3 slottada critic dmg varsa 7 5 3 diye azalır. ama slotun ilkinde ciritc rate olsaydi %7 rate, diğer 2 slot ciric dmg ise %7-%5 de dmg olur umarım anlatabildim:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme