Şimdi Ara

Slovakya-Bratislava Erasmus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, bu kıs donemi Bratislava'ya erasmus programı ile gideceğim. Daha onceden erasmus ile yurt dışı programlarına katılanların önerileri neler? (Bratislava da bulunmuş biri olursa cok daha iyi olur tabi :) )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Finlandiya'da erasmus yaptim, Bratislava'yi da ziyaret ettim. Erasmus icin diyecegim o ki gez toz, hayatin tadini cikar, ama 3 tane falan da olsa dersleri de hakkiyla ver, yoksa Tr'ye donunce alismakta zorluk cekiyorsun. Bratislava ise etrafindaki Budapeste, Prag gibi sehirlere gore biraz sonuk kaliyor maalesef. Bir de erkeksen guzel, kadinsan biraz kotu bir haber: kizlari cok guzel :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: mugurg

Ben Finlandiya'da erasmus yaptim, Bratislava'yi da ziyaret ettim. Erasmus icin diyecegim o ki gez toz, hayatin tadini cikar, ama 3 tane falan da olsa dersleri de hakkiyla ver, yoksa Tr'ye donunce alismakta zorluk cekiyorsun. Bratislava ise etrafindaki Budapeste, Prag gibi sehirlere gore biraz sonuk kaliyor maalesef. Bir de erkeksen guzel, kadinsan biraz kotu bir haber: kizlari cok guzel :-)

Viyana'ya gittin mi peki? 50 kilometreymiş sanırım. Fiyatlar nasıl, avrupada gezerken önerilerin neler?
  • bcem-tr B kullanıcısına yanıt
    hocam kısmetse ekimde bratislavadayım benim de ilk gidişim olacak,
  • Sende erasmus ile mı geliyorsun?

• Çok fazla zaman geçirmedim ama yaşam diğer Avrupa başkentlerine nazaran daha ucuz diyebilirim. Ödediğim trafik cezasını saymazsak.
    Çok büyük beklentilerle gitme. Şehir ve günlük yaşam seni hayalkırıklığına uğratabilir. Yapılar çok eski, şehrin kasvetli bir havası var.
    Gezmek gibi bir amacın varsa, ki olmalı, Ryanair'in Bratislava'dan İtalya ve İspanya'ya çok ucuz uçuşları var. Erken alarak 20-30 Euro'ya bilet bulabilirsin.
  • erasmus haricinde bu okullara ücret karşılığı ile gelip okuyabilirmiyiz denkliği var mı
    kısacası orayı düşünüyorum.varsada yıllığı ne kadar?

• Fiyatını bilmiyorum ama burada okunabiliniyor. Üstelik 4 yılın tamamını okuyanlar var. Bu arada Sebastianbjk yorum için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.