Şimdi Ara

slx nedir (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
13.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şahin in süperini yiyim ben hertarafı süper olsa ne yazar ismi şahin bir kere.doğarken isminden dolayı kaybeden ama fiatı ile piyasada ilklere imza atıp şatış rekorları kıran bir araba bu konuyu tartışmaya bile gerek yok s olsa ne olur slx olsa ne olur dua edin gaza gelip gtı filan yazmamışlar ozaman ne olurdu bilmem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: L-O-R-D

şahin in süperini yiyim ben hertarafı süper olsa ne yazar ismi şahin bir kere.doğarken isminden dolayı kaybeden ama fiatı ile piyasada ilklere imza atıp şatış rekorları kıran bir araba bu konuyu tartışmaya bile gerek yok s olsa ne olur slx olsa ne olur dua edin gaza gelip gtı filan yazmamışlar ozaman ne olurdu bilmem...

Aman ne komik.afiyet olsun

çok merak ediyorum sende ne var?
  • ya arkadaşlar bişey dicektim.

harbiden bu şahinler doğanlar filan kayboldu istanbulda. hiç bir yerde böyle araba yok. taksicilerde de göremiyorum eskisi gibi, nereye gitti bu kadar şahin-doğan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

ya arkadaşlar bişey dicektim.

harbiden bu şahinler doğanlar filan kayboldu istanbulda. hiç bir yerde böyle araba yok. taksicilerde de göremiyorum eskisi gibi, nereye gitti bu kadar şahin-doğan.

şahin ve doğanlar sanıldığının aksine çok dayanıklı araçlardır..evladiyelik denilenlerden...özellikle anadolunun güneyinde ,akdenizde çok kullanılıyorlar..ferah içyapısı pencere açıldığında hava sirkülasyonunun çok iyi olması ve nemli ortamlarda bile yıllarca kullanılabilmesi..istanbuldaki şahin ve doğanların bu illere satılması sonucu ekonomi kazanmışlardır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havnitekin -- 14 Şubat 2007; 11:45:44 >
  • size katılıyorum o yörelerde çok var.hatta öyle çok var ki şaşırmamak elde değil neredyse her evin önünde ya şahin,doğan,kartal yada toros var.zamanında ne kadar çok sattığının kanıtı bence.
  • Ya öyle bir yazmışsın ki şahini tanımassam inanacam. Koç zamanında Fiatla birleşip Türk milletini bu arabalarla kazıkladı kabul edin artık arabanın motoru iyi olsa ne olur kaç vatandaşımızı kaybettik bu arabalar yüzünden tamam bu arabalar olmasa çoğumuz arabaya daha geç binecektik ama birileri bunun sayesinde paraları götürdü.
    quote:

Orjinalden alıntı: havnitekin

quote:

şahin ve doğanlar sanıldığının aksine çok dayanıklı araçlardır..evladiyelik denilenlerden...özellikle anadolunun güneyinde ,akdenizde çok kullanılıyorlar..ferah içyapısı pencere açıldığında hava sirkülasyonunun çok iyi olması ve nemli ortamlarda bile yıllarca kullanılabilmesi..istanbuldaki şahin ve doğanların bu illere satılması sonucu ekonomi kazanmışlardır...

• quote:

Orjinalden alıntı: gago

Ya öyle bir yazmışsın ki şahini tanımassam inanacam. Koç zamanında Fiatla birleşip Türk milletini bu arabalarla kazıkladı kabul edin artık arabanın motoru iyi olsa ne olur kaç vatandaşımızı kaybettik bu arabalar yüzünden tamam bu arabalar olmasa çoğumuz arabaya daha geç binecektik ama birileri bunun sayesinde paraları götürdü.
    quote:

Orjinalden alıntı: havnitekin

quote:

Zorla mı satıldı bu arabalar

mercedes de insanlar can vermedi mi

bırakın artık bu geyikleri.

yok tofaş şunu yaptı bunu yaptı.reno ne yaptı? ya ford?

biraz ilerleyin.

• S üper L ü X demek.
  • arkadaşlar markaları kötülemek yanlış
    doğan - şahin tarzı arabalar maalesef yedek parçası bakkallarda bile bulunabildiğinden dolayı çok satılıyor
    özellikle köy tarzı yerleşim yerlerinde, yani bozuk satıhlı yollarda kullanılmak amacıyla alınıyor
    çünkü parçası ve bakımı çok ucuz.
    adam tutup da passat alıp köy yoluna vuracak değil.

her ne kadar kötülemek istemesem de kullanıcı için yapılmış bişey de göremedim arabada.
    1990 model doğan slx ile 1999 model doğan slx arasında sadece hidrolik direksiyon farkı var.
    9 yılda bu kadar mı şey sundun kullanıycıa demek geliyor içimden.
    (bizde 88 model kartal, 94 model kartal, 93 model doğan slx vardı. tabii bunların arasına 90 model de bi broadway de girmişti)
    hey gidi günler heey..

• Ya öyle bir konuşuyosunuzki sanki onlar araba değil onlar sanki çöplükten mi toplandı ? bazı arkadaşlar yok sadece harf farkı bi harf ekleyip kakaladılar falan ayıp be kardeşim. doğan s lerde normal klasik alışıdık bi motor vardır sl lerde daha biraz geliştirilmiştir tampon boyalarından döşemelere kadar farlıdırlar arkadaşlar slx olsa nolur s de l de slx de aynı demiş slx lerde tempra motoru vardır kolkutlar daha kalın daha yumuşaktır 1.6 enjeksyonlu motor vardır bazı modelleri klimalıdır. tofaşın en çok özenerek ürettiği model slx dir arkadaş..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.