Şimdi Ara

SM 3.0 destekli oyun oynamamak eksiklik olurmu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orta seviye agp bir sistemim var (2300mhz de oc lu barton xp 2600,2*512 ddr 400 ,nf2 ultra anakart )
    ati x800xt pe serisi bir agp kart ile sistemi takviye ediyorum,(incelediğim testlerde 6800 ultradan hızlı ve 7800gs agp ayarında bir kart olduğunu gördüm yanlışsam düzeltin) daha önce 6800düz kullanıyordum (16-6 pipeler açık)SM 3.0 destekli ,Ama almayı düşündüğüm bu kart SM 2.0 destekli ,sanırım şu andaki oyunları full detay açık akıcı oynamak için yeterli olur ama bu SM 3.0 olmması sizc oyundan zevk alma olayını ne kadar etkiler,birde directx 9 oyunları daha çok ekran kartına yük bindiriyor sizce benim sistemle amd 64 3000+(en az 2600mhz oc var diyelim) arasında oyunlarda kaç fps fark oluşur,bu iki ayarda ekran kartınıda kullanmış yada yeterl i bilgi düzeyine sahip arkadaşlardan yardım istiyorum terfi sizce mantıklımıdır

saygılar

• Bu saat dan sonra kesinlikle PS 2.0 destekli bi ekran kartı tawsiye etmiyorum.
  • bende yeni sistem topladım ama bütçem 1000ytl olduğu için sadece cpu+ram+motherboard+kasa yı adam gibi alabildim ekran kartım şu an x300 ve bu hafta ya da önümüzdeki hafta x850xt almayı düşünüyorum.gerçekten çok zor bir karar şu sıralar x800 series ve nvidia orta seviye ile ilgilenenler için karar vermek zor.ben x850xt almaya karar verdim çünkü performansı çok tatmin edici.bende senin tereddütünü yaşadım bi ara ama kendim sm 3.0 ı görünce bana o kadar da bi anlam ifade etmediğini gördüm ki oyunlarda kaliteye önem veririrm ve x850xt almaya karar verdim.bence sende sm 3.0 ı görmeli ondan sonra karar vermelisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: linkin8888

bende yeni sistem topladım ama bütçem 1000ytl olduğu için sadece cpu+ram+motherboard+kasa yı adam gibi alabildim ekran kartım şu an x300 ve bu hafta ya da önümüzdeki hafta x850xt almayı düşünüyorum.gerçekten çok zor bir karar şu sıralar x800 series ve nvidia orta seviye ile ilgilenenler için karar vermek zor.ben x850xt almaya karar verdim çünkü performansı çok tatmin edici.bende senin tereddütünü yaşadım bi ara ama kendim sm 3.0 ı görünce bana o kadar da bi anlam ifade etmediğini gördüm ki oyunlarda kaliteye önem veririrm ve x850xt almaya karar verdim.bence sende sm 3.0 ı görmeli ondan sonra karar vermelisin
    Sana x1800XL tawsiye ediyorum 299$

• quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

quote:

Orjinalden alıntı: linkin8888

bende yeni sistem topladım ama bütçem 1000ytl olduğu için sadece cpu+ram+motherboard+kasa yı adam gibi alabildim ekran kartım şu an x300 ve bu hafta ya da önümüzdeki hafta x850xt almayı düşünüyorum.gerçekten çok zor bir karar şu sıralar x800 series ve nvidia orta seviye ile ilgilenenler için karar vermek zor.ben x850xt almaya karar verdim çünkü performansı çok tatmin edici.bende senin tereddütünü yaşadım bi ara ama kendim sm 3.0 ı görünce bana o kadar da bi anlam ifade etmediğini gördüm ki oyunlarda kaliteye önem veririrm ve x850xt almaya karar verdim.bence sende sm 3.0 ı görmeli ondan sonra karar vermelisin
    Sana x1800XL tawsiye ediyorum 299$

açıkçası 1000ytl lik darbeden sonra sırtımı doğrultamadım.2. el x1800xl mantıklı olabilir aslında bir an önce almak istiyorum x300 e daha fazla dayanamicam çünküen iyisi senin dediğin gibi x1800xl aslında...

• Ewt hemde shader 3.0 desteğide war
  • arkadaşlar bu SM 3.0 kullandım bende o kadar efektlerde ciddi bir değişklik yok gibi gördüm sadece saydamlık ve 3d derinlik gerçekliği diyebilirm sm 3.0-sm 2.0 fakı eksiklikmi onu açıklayabilirseniz sevinirm içim rahat olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukruozel -- 19 Nisan 2006; 16:17:52 >
  • Sen Unreal 3.0 motoru ile yapılan oyunları görünce anlıycaksın Shader 3.0 ın gücünü.

• quote:

Orjinalden alıntı: rietveld

Sen Unreal 3.0 motoru ile yapılan oyunları görünce anlıycaksın Shader 3.0 ın gücünü.

bu belirttiğiniz oyun motoruyla yapılmış oyunlar ,şuanki sm 3.0 lı en iyi ekran kartlarını zorlar gibi baya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukruozel -- 19 Nisan 2006; 19:00:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolmaniac

arkadaşlar bu SM 3.0 kullandım bende o kadar efektlerde ciddi bir değişklik yok gibi gördüm sadece saydamlık ve 3d derinlik gerçekliği diyebilirm sm 3.0-sm 2.0 fakı eksiklikmi onu açıklayabilirseniz sevinirm içim rahat olsun

Benim gördüğüm kadarıyla SM 3.0 'ın gücünü gösteren en iyi 2 oyun:

1- Elder Scrolls IV : Oblivion
    2- Splinter Cell : Chaos Theory

Bu oyunlarda SM 3.0'ın ne kadar önemli olduğunu daha iyi anladım. Ben ayrıntıya çok dikkat ettiğim için arasında sanki dağlar kadar fark varmış gibi geliyor. Ama kişiye göre değişir tabi ki.

Kişisel görüşüm, bu vakitten sonra SM 3.0 desteği bulunmayan bir VGA alınmamalı. Özellikle PC'yi oyun için kullanıyorsanız daha da önem vermelisiniz VGA'ya.

• @musAKka ,@rietveld ,@pinky demon,@linkin8888 ;

sağolun artık kartı aldım 2-3 ay sonra sistemi komple satarım

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukruozel -- 19 Nisan 2006; 16:55:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.