Şimdi Ara

sm karekteri hakkında ve dl karakteri hakkında bilgi istiyorum nolur yardim edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sm karekteri hakkında ve dl karakteri hakkında bilgi istiyorum nolur yardim edin

• SM: dw olarak baslarsın lvl başı 5 point alırsın item defansı bakımından oyunun en ezik charıdır en kolay kasılan chardır(evil skili ile cok kolay kasılır)vuruş gücü bakımından en ezik chardır mana shield de sahip(kendine kalkan yapma skili) tek cahardır havada kaybolan tek chardır
    SM İLE PLAYER KESME: teleportla beaber kaybolursun kaybolduğun anda lightinkle beraber playera vurursun(bunun için cok seri olman lazım)

DL:genelde 250 lvlden sonra acılır kuş ve at besler(nasıl beslenir dersen: kusu kalkan yerine atı angel yada satan yerine takarak ve kuslan atın skillerini kullanarak beslersin) lvl başı 7 point alır pelerin takan tek chardır gücü ksıtlanmadıysa oyunun en sert vuran tek charıdır düşük lvl yada rette player doğramak amaçlı açılır genelde(player kesme konusunda dl nin üstü daha yoktur)kusun kasması için 2. skilini kuşun adam kesmesi için en son skilini kullanırsın
    DL İLE PLAYER KESME:dedğim gibi kuşun son skili ile kesersin bütün skillerinle kesersin(fire electric spark) istersen hem kusla hem skilinle aynı playera aynı anda saldırı yapabilirsin(nasıl oluyo dersen: ilk once kusun en son skiliyle adamı kesmeye başla hemen ardından numaralandırdığın skillerinle vurmaya devam et) kollarına extra güç veren 2. chardır(1. elfin buffu) cok sert vurubilirsin bu sayede yani ilk önce critical sonra kusun skili sonra senin skilin 3lü kombinasyon yaparak (bu sayede deviremeyecek olduğun full sata bi dl ilen sadce admin vardır onun dışında player tanımaz ezer gecer)
    kuşlan harita içinde yani saldırının olmadığı bolgede vuruş yapabilirsin kasma bolgesine gec içerdeki playera kusun en sondaki skiliyle saldırıya basla kuşun guclu ise adam daha dısarı cıkıp sana saldırı yapamadan ölmüş olur(bazı serverlarda yasaklanmış bi harekettir dikkat et benim gibi ban yiyebilirsin SM POİNT DAĞILIMI: energy ve agi kasacan(enrenin yarısı agin olsun)
    DL POİNT DAĞILIMI: kusulan sadce kasmak istersen command ve agi(kus dlnin kendine has skillerinden daha dusuk vurur yanlız dl den daha hızlı kasar)
    canavarlara ve playerlara sert vurmak içinde enr ve agi kasacan

elim ağrıdı artık yardımım olduysa ne mutlu bana

• çok tesekkürler allah senden razı olsun aklıma bişi takilddi sm nin güclenmesi içi internettten bişi yapiliomuş onu bilen warsa uyardimci olabilirmi?
    ve bu arada umuchu rehberi n az 10 kere okudum çook ii bilgi werio ama burda benim asıl amacım sm karekterinin internetten yapılan şey ile güçlenmesiydi anladımışşındır isallah beni

sm karekteri hakkında ve dl karakteri hakkında bilgi istiyorum nolur yardim edin
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.