Beyler benim bi sm charım var daha 6 res ancak benim ms hiç güçlü değil.Ms güçlendirmek için energy mi aglity ni kasmam lazım ??? SM OLMAK Bİ AYRICALIKTIR !!!!!
agility de enerjide msn ni guclendirir dostum ama agi enrjiye gore birazda fazla guclendirir msn ni..
quote:Orjinalden alıntı: _-MyTh-_ SM OLMAK Bİ AYRICALIKTIR !!!!! demişsin ama daha sm de ne kasıcaanı bilmiyosun daha nası bi iş anlamadm agility : savunmanı ve saldırı hızını energy : vuruş gücünü (wizardlarda tabi) .. etkiler ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı sağlam bi zırh bul boll özellikli olmasına bak + larını arttır dikkat patlatma
quote:Orjinalden alıntı: sockdreth quote:Orjinalden alıntı: _-MyTh-_ SM OLMAK Bİ AYRICALIKTIR !!!!! demişsin ama daha sm de ne kasıcaanı bilmiyosun daha nası bi iş anlamadm agility : savunmanı ve saldırı hızını energy : vuruş gücünü (wizardlarda tabi) .. etkiler ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı sağlam bi zırh bul boll özellikli olmasına bak + larını arttır dikkat patlatma cok haklisim usta...
100 agility points 5 ms arttırıyorsa , 100 energy points 3 ms arttırıyor... ikiside arttırıyor fakat agility daha çok arttırıyor...
quote:Orjinalden alıntı: GUNDAM 100 agility points 5 ms arttırıyorsa , 100 energy points 3 ms arttırıyor... ikiside arttırıyor fakat agility daha çok arttırıyor... emeğe saygı
quote:Orjinalden alıntı: GUNDAM 100 agility points 5 ms arttırıyorsa , 100 energy points 3 ms arttırıyor... ikiside arttırıyor fakat agility daha çok arttırıyor... aynen oyle dayı...
quote:Orjinalden alıntı: GhostWolf quote:Orjinalden alıntı: GUNDAM 100 agility points 5 ms arttırıyorsa , 100 energy points 3 ms arttırıyor... ikiside arttırıyor fakat agility daha çok arttırıyor... aynen oyle dayı... Yumruklar Havaya Repler Buraya