Beyler Nintendo Ds de smackdown vs raw 2009 u bilen varmı kullanımı hakkında bn gene bi kaç hareket yapıyorum da yeterli degil birde bir sorunum var karakter kurma yerinde karakterin hepsini yapıyorum ama kayıt edemiyorum yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum saygılarımla..
hareket yapmak için stylus ile büyük daire çiziceksin, sonra da yön tuşlarıyla hareket yapıcaksın. ya da daire çizip yakaladıktan sonra istediğin yöne doğru ok çiziceksin. Yukarı , sağ veya sol, aşağı tuşuna basıp farklı farklı vuruşlar dene. kayıt edemiyorum derken hata mı veriyor?
evet hata veriyor
Oyunu biraz oynadım haraketlerin nasıl yapıldığıyla ilgili Tutorial (Ders) kısmı var. Orayı inceleyerek öğrenirsin,eğer Amerikan Güreşi ile ilgiliysen oyun oldukça zevkli.
evet zevkli tuturiala baktıydım ilk aldıgım zamanda her hareket yok mesela koşma nasıl oluyor iplere tutunma fln bunları karış taraf yapıyor bn yapamıyorum
oyunda en güzeli season olayı antreman ve maçlar çok güzel
keşke bnde karakter açabilsem her ayarını yapıyorum saç body isim müzik hareket fln en sonda kaydedecekken hata :S
adamı iplere atma için önce daire çizip sonra adamı yollayacağın yöne doğru ok çiziyosun. kendin koşacaksan ard arda iki kere koşacağın yön tuşlarına basıyorsun.
quote:
Orjinalden alıntı: Superkin
adamı iplere atma için önce daire çizip sonra adamı yollayacağın yöne doğru ok çiziyosun. kendin koşacaksan ard arda iki kere koşacağın yön tuşlarına basıyorsun.
Teşekkürler.. Bunu öğrendiyim iyi oldu
quote:
Orjinalden alıntı: Josea
keşke bnde karakter açabilsem her ayarını yapıyorum saç body isim müzik hareket fln en sonda kaydedecekken hata :S
Hazır karakter seç sonuçta gücü yine 0'dan başlıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme