Şimdi Ara

Smallville (2001-2011) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.640
Cevap
6
Favori
122.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya geçen hafta Cristoper Reeve, Clark ın ailesine ne olduğunu söylüyodu ya ben orayı kaçırdım reklamlar vardı, bi kanalları gezip geri döneyim dedim; döndüğümde o sahneyi geçmişti

mesajın 2. kısmı neydi, bilen var mı? çok merak ettim ya (savaş falan mı çıkmış, n'olmuş)
  • Şimdi Türkiye de 2. sezondayız ama ileri ki sezonlarda en az bu sezonlar kadar heyecanlı...
    5. sezon finalini mutlaka görmeniz lazım..Umarım cnbc e hiç ara vermez..
    Arşiv yapmak veya önce izlemek isteyenler bana pm atabilirler
  • smallville dizisinin 5 sezon bölümü elinde olan arkadaşlar bunlar türkçe altyazılımı. ayrıca bunları nerden indirdiğinizi sorsam
  • Bu haftaki bölümde Lana yine süperdi...Hele Lex ile karate çalışırken bayıldım...Süper ötesi bi kız yahu...Gözleri öldürür adamı...
  • lana ar ya süper tabi dizide ki şarkılr aşka bi güzel uyuyor havaya

ama bazen ok gıcıkaşabilyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

ya bende başından beri hiç bir bölümü kaçırmadan izliyorum , fakat birşey takılıyor aklıma hep .............

şu luthor hani küçükken o yeşil kristale mağruz kalıyor ve saçları dökülüyor falan ya....

eee bunun özel güçleri yokmu yani ???

sadece saçlarımı döküldü

Sorduğunun sorunun cevabı yanılmıorsam 3. sezonda veriliyordu. (5 sezonu 1.5 haftada izlediğim için artık karıştırmaya başladım) ama isteyen olursa pm ile birçok soruyu yanıtlayabilirim sanırsam :)

Aşşağıda kalan kısım spoiler içermektedir okumadan önce düşününüz
    code]---Spoiler---
    Lex Luthor o gün tarlada sadece saçlarını kaybetmedi aslında çok daha fazlasını kaybetti. En basit haliyle düşünürseniz kel bir çocuk ortakokul ve lise yıllarında nasıl sürekli alay konusu olur, her önüne gelen onunla dalga geçer ve bu onu kendini koruma güdüsüne yöneltir. Lex luthor kendini korumak için acımasız ve bencil olmayı öğrenmiştir. O tarla Lex luthor ın hayatında çok şeyi değiştirmiştir. Haa ama fiziksel olarakta değişiklik wardır Lex luthor o tarlada ki olaydan sonra bir daha asla hastalanmamıştır en ufak bir hastalığa bile yakalanmaz. Aslına bakarsanız bu o kadar ilginç ki (bazen acaba gerçekten senaristler bunu tasarladı mı die düşünüorum) 5. sezonun son bölümü olan "Host" taki olaylarda bu tarlada yaşananların parmağı wardır sanırsam.
    [[/code]

• arkadaşler eğer edine biliyorsanız 5. sezona kadar bütün bölümlerini edinin. Çünkü eğer TV'den takip ederseniz en az bir 2,5 - 3 yıl beklersiniz 5. sezona kadar. ben şuan 4. sezonun ortalarındayım ve süper gidiyor dizi.

Not: 3. ve 5. sezonları nasıl elde edebileceğinizi merak ediyorsanızp.m. atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi becoli -- 27 Haziran 2006; 17:27:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: becoli

arkadaşler eğer edine biliyorsanız 5. sezona kadar bütün bölümlerini edinin. Çünkü eğer TV'den takip ederseniz en az bir 2,5 - 3 yıl beklersiniz 5. sezona kadar. ben şuan 4. sezonun ortalarındayım ve süper gidiyor dizi.

Not: 3. ve 5. sezonları nasıl elde edebileceğinizi merak ediyorsanızp.m. atabilirsiniz.

dizinin 1. sezonu aslında vasat ve altı diyebileceğimiz durumda. Fakat 2. sezondan itibaren dizi güzelleşmeye başlıyor özellikle 3 ve 4 çok iyi sezonlar(şahsen ben 5 in nasıl bittiğini bile anlayamadım 1.5 günde bitti sezon) şu anda lost, smallville, prison break devamlı takip ettiğim diziler kervanına katıldı. Bundan sonra supernatural ile surface i izleyip bakacam

• Şimdi tekrar bölümü başladı. İzleyememiştim ben bunu kaçırmayayım. İzlemeyenler de ekran başına.
  • Ben de İzliom bayagı hosuma gidio ogrenio herif süpermen lii yawfs :)))

• quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

bende 5 sezon full indirdim 6. sezonu dört gözlen bekliyorum

6. sezon olacak mı ben filmi çıkacak diye duymuştum...Final öyle olacak yani...

Ama Lana Lang ve Lex Luthor ....

Lana ayıp oldu yaaa
  • İlk kez pazar günü Cnbc-e de izledim.Hoşuma gitti bayağı.Bundan sonra izliycem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

bende 5 sezon full indirdim 6. sezonu dört gözlen bekliyorum

6. sezon olacak mı ben filmi çıkacak diye duymuştum...Final öyle olacak yani...

Ama Lana Lang ve Lex Luthor ....

Lana ayıp oldu yaaa

evet 6. sezon olacak ilk bölüm amerikada 21. eylül'de yayınlanacak ve bölümün adı ''ZOD'' olacak

• arkadaşlar şu anda yayınlanan bölümler kaçıncı sezona ait??? ayrıca dier sezonları nerden bulabilriz???
  • Dünkü bölümde nihayet Lana ile Clarck birbirlerine açıldılar...Çok sevindim gençler adına... Aman önümüzdeki haftaki bölümü kaçırmayın, malum sezon finali...
  • pazar gün ki bölümün sadece başını izleyebildim . nihayet Clark Lana yı öptü. sonra işe gittim. tekrarı kaçırmamam. lazım. ulan Clark bunca zaman kanser ettin beni o gözlere bunca zaman nasıl karşı koydun be. tabii sen süpermensin ya yaparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marduk -- 11 Temmuz 2006; 15:48:48 >
  • Ben 2.sezon diye biliyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: cgs

arkadaşlar şu anda yayınlanan bölümler kaçıncı sezona ait??? ayrıca dier sezonları nerden bulabilriz???
  • evet 2. sezon
    quote:

Orjinalden alıntı: tekno06

Ben 2.sezon diye biliyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: cgs

arkadaşlar şu anda yayınlanan bölümler kaçıncı sezona ait??? ayrıca dier sezonları nerden bulabilriz???

• Ya bu Clark ne zaman uçacak??? Gerçi özellikle takip etmiyorum rastgelirsem izliyorum uçuşu kaçırmış olabilirim..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.