Şimdi Ara

Smarnoo S1 Çift Kameralı Araç Kamerası ( Artık Stoklarda Yok ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
14
Favori
30.699
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekürler. aslında varış ülkesinde işlendi diyo iki gün önce bir umut bendeki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: derememo

picassolarda ön camda nokta ile taralı alanda ogs hgs ve gps çalışıyor.
    sağolsun olgu erhan beyin tavsiyesi ile ben de gerbeast sitesinden bir kamera almıştım
    ve gps i ayrıca monte ediliyordu.
    ben gps i ön cam da nokta ile taranmış bölgeye yapıştırdım, sorunsuz çalışıyor.

Pek bilinmez ama o bölgenin amacı o dur. Biz millet olarak çekmez diye hgs yi de altına yapıştırırız ama o bölge sinyal geçirgenliği arttırılmış bir alan olarak bazı araçlarda sunulur. Teşekkürler, iyi çalışmalar..
  • Dün akşam çok yakın bir arkadaşımın aracına taktım. Gearbestten Sipariş verdikten 16 gün sonra geldi NL post ile.

Direkt siyah noktalı bölgeye taktım gps hızlı bağlanıyor, sıkıntı yaşanmadı. Araç Toyata Yaris.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 22 Haziran 2017; 6:30:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smarnoo S1 Çift Kameralı Araç Kamerası ( Artık Stoklarda Yok )

arkadaşlar böyle bir şey yazıyo takip sisteminde ne yorumlamalıyım sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurkale -- 22 Haziran 2017; 15:1:31 >
  • ozgurkale kullanıcısına yanıt
    PTT Gonderi Takip sitesinden NL post takip kodunu girerek detayli durumu ögrenebilirsiniz.

• Dark.Death D kullanıcısına yanıt
    arkdaşım çok teşekkür ediyorum ben ordan bakmayı bilmiyordum detaylı bir şekilde yazıyorumuş hepsi bu gün itibarı ile teslim edilmiş görünüyordu evle görüştüm gerçektende teslim edilmiş ayrıca sevindim şimdi [simage]

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/746738/7f7abfc0-b794-44b6-8dd7-d4ddae2ef8ab.PNG[/simage]

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkale

arkdaşım çok teşekkür ediyorum ben ordan bakmayı bilmiyordum detaylı bir şekilde yazıyorumuş hepsi bu gün itibarı ile teslim edilmiş görünüyordu evle görüştüm gerçektende teslim edilmiş ayrıca sevindim şimdi [simage]

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/746738/7f7abfc0-b794-44b6-8dd7-d4ddae2ef8ab.PNG[/simage]

Artık kutu montaj resimlerini bekliyoruz

• Hayırlı olsun Özgür Bey.
    Bende Ankara'dayım ne zaman siparişi vermiştiniz acaba?
    Ben 08 haziranda siparişi vermiştim.Halen beklemedeyim.. :)
  • Teşekkür ediyorum 7 sinde vermiştim sizede en geç cuma gelir diye tahmin ediyorum

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Olguerhan bey akşam üstü sadece çakmaklıkla idare amaçlı kullanmak için takayım dedim ama o ön camdaki siyah noktalı yere bir türlü yapışmadı bunun bir formülümü var öncesinde camıda silmiştim. Birde plaka bölümümünde sadece tek rakam yeri çıkıyo güncellemeyle düzelir inşAllah. Daha aliexpresten aldığım ürünler gelmedi gelince montajı yapacam inşAllah .

• quote:

Olguerhan bey akşam üstü sadece çakmaklıkla idare amaçlı kullanmak için takayım dedim ama o ön camdaki siyah noktalı yere bir türlü yapışmadı bunun bir formülümü var öncesinde camıda silmiştim. Birde plaka bölümümünde sadece tek rakam yeri çıkıyo güncellemeyle düzelir inşAllah. Daha aliexpresten aldığım ürünler gelmedi gelince montajı yapacam inşAllah .

Demek noktalı yerler araçtan araca değişiyor, dün akşam toyotoda komple nerede ise oraya yapıştırdım.

Smarnoo S1 Çift Kameralı Araç Kamerası ( Artık Stoklarda Yok )
    Smarnoo S1 Çift Kameralı Araç Kamerası ( Artık Stoklarda Yok )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 22 Haziran 2017; 22:23:19 >

• Erhan hocam benim kameralar da geldi bugün
  • Yeni sürümden haber var mı hocam?

• Olgu hocam benim kamerada açılıp kapanma ve kendi kendine kaydı kesme sorunları iyice arttı. Hatta bugün uzun yolda 8 dakika 59 sn kayıt kayıp (en fazla 5 dakika olması gerekirken sayaç 8:59da kalmış) sonrasında da kamera dondu. Çakmaklıktan çekip bir kaç dakika bekleyip tekrar çalıştırdım bu sefer de ara ara kaydı durdurup sadece kamera çalışmaya devam etti. Firmware güncellemesini yaptım, olmazsa hafıza kartının 32Gb olanını takıcam (üzerinde sandisk 64gb var). Bir de desteğe mesaj attım kamerada sorun var diye, sizce nasıl bir yol izlemek lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Olgu hocam benim kamerada açılıp kapanma ve kendi kendine kaydı kesme sorunları iyice arttı. Hatta bugün uzun yolda 8 dakika 59 sn kayıt kayıp (en fazla 5 dakika olması gerekirken sayaç 8:59da kalmış) sonrasında da kamera dondu. Çakmaklıktan çekip bir kaç dakika bekleyip tekrar çalıştırdım bu sefer de ara ara kaydı durdurup sadece kamera çalışmaya devam etti. Firmware güncellemesini yaptım, olmazsa hafıza kartının 32Gb olanını takıcam (üzerinde sandisk 64gb var). Bir de desteğe mesaj attım kamerada sorun var diye, sizce nasıl bir yol izlemek lazım?

Suanda benim kamera postanede.. carsamba bana ulasicak. Ben sorunun yazilimsal oldugunu dusunmuyorum. Benim sahsi dusuncem urun 12 voltla calisiyor. Voltajdaki herhangibir dalgalanma kayitta soruna yol aciyor olabilir.. cakmak adaptorunu kullandiginizi varsayarak.. olgu bu problem yasamayabilir cunku direk sigorta kutusundan guc aliyor..

Elzem durumlar disinda ilk firmware herzaman çin mallari icin en guvenli yazilimdir.. bir sorun varsa bu yazilimla duzelmeyecektir..

• quote:

Orijinalden alıntı: dewr

quote:

Olgu hocam benim kamerada açılıp kapanma ve kendi kendine kaydı kesme sorunları iyice arttı. Hatta bugün uzun yolda 8 dakika 59 sn kayıt kayıp (en fazla 5 dakika olması gerekirken sayaç 8:59da kalmış) sonrasında da kamera dondu. Çakmaklıktan çekip bir kaç dakika bekleyip tekrar çalıştırdım bu sefer de ara ara kaydı durdurup sadece kamera çalışmaya devam etti. Firmware güncellemesini yaptım, olmazsa hafıza kartının 32Gb olanını takıcam (üzerinde sandisk 64gb var). Bir de desteğe mesaj attım kamerada sorun var diye, sizce nasıl bir yol izlemek lazım?

Suanda benim kamera postanede.. carsamba bana ulasicak. Ben sorunun yazilimsal oldugunu dusunmuyorum. Benim sahsi dusuncem urun 12 voltla calisiyor. Voltajdaki herhangibir dalgalanma kayitta soruna yol aciyor olabilir.. cakmak adaptorunu kullandiginizi varsayarak.. olgu bu problem yasamayabilir cunku direk sigorta kutusundan guc aliyor..

Elzem durumlar disinda ilk firmware herzaman çin mallari icin en guvenli yazilimdir.. bir sorun varsa bu yazilimla duzelmeyecektir..

Hocam Sigortadan da güç alınca yapıyor. Tatilde sigorta bağlantısını yaptım Dünkü yolculukta başta sigortadan güç aldığımda yada çakmaklığa taktığımda da aynı şekilde sorun çıkardı.

• benimde sorunum kamerayı bir tülü yapıştıramadım o ön camdaki siyah noktalı yere yapışmıyo araçtan araca değişiyo demekki.. sıcaktan bırakıyo çift taraflı bant da denedim olmadı tavsiyeniz varmı arkdaşlar sıcak silikonla denedim bir tek aklıma gelen soğuk silikon deniycem.. çekimleri tek kamera ile gayet net çekimleri var..
  • quote:

benimde sorunum kamerayı bir tülü yapıştıramadım o ön camdaki siyah noktalı yere yapışmıyo araçtan araca değişiyo demekki.. sıcaktan bırakıyo çift taraflı bant da denedim olmadı tavsiyeniz varmı arkdaşlar sıcak silikonla denedim bir tek aklıma gelen soğuk silikon deniycem.. çekimleri tek kamera ile gayet net çekimleri var..

Ön cama cam filmi çekerseniz yapıştırabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dewr

quote:

Hocam Sigortadan da güç alınca yapıyor. Tatilde sigorta bağlantısını yaptım Dünkü yolculukta başta sigortadan güç aldığımda yada çakmaklığa taktığımda da aynı şekilde sorun çıkardı.

Cihaz guc baglanti yerlerinde asiri isinma var mi ?

• dewr kullanıcısına yanıt
    Yok hocam. Şimdi gear best de bana geri dönmüş. Şikayetinizi ayrıntılı yazın be fotoğraflayın diyor. Ben kendi kendine çalışmanın neresini fotoğraflayayım? Yada araç kullanırken kayedetmeyi bırakmasını nasıl yakalayayım? Bir kamerayla da araç kamerasını çekmem lazım.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.