Şimdi Ara

Smart Deftrag 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu forumda daha yeniyim. Size bir sorum olacak bilgisayarıma smart defrag 4.3 programını kurdum. Bu programda önyüklemede birleştir diye bir seçenek var. Bu seçeneği işaretlersem bilgisayarıma herhangi bir sıkıntı verir mi? Bu konu hakkında bilginiz varsa acilen bilgi vermenizi rica ediyorum.Allah rızası içim bana yardımcı olun
    SAYGILARIMLA
     Smart Deftrag 4

• alikaplan1111 A kullanıcısına yanıt
    Önyüklemede birleştir dediği zannedersem pc açılışında Önyükleme sırasında diski birleştirecek..? Eğer bu iobit smart defrag ise pek iyi bir program değil. Pcnin açılışını yavaşlatıyor. Yani bende baya problem çıkardı. Kaldırınca rahatladı bilgisayar. Windows un kendi disk birleştirme aracı var. Onu da deneyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür programlar bilgisayara fayadadan çok zarar veriyor bilgisayarında yavaşlamalar başlıyor bence kullanma hiç bir işe yaramaz kaldırdıkdan sonraki bilgisayarındaki hızlanma performans artıcakdır .
  • Düzenli kullanırsan PC'nin açılışı hissedilir şekilde hızlanır. Şahsen ben sürekli kullanıyorum.
  • regeditten tek ayara bakar bu iş

1 saniyeden fazla fark hissetmessin,windowsa yapılabilecek her türlü performans ayarı yapmış biri olarak sana söylüyorum

önemli olan açılış dosylarının güvenliği ve düzenli regedit onarımı yapmalısın
  • çok sağolun verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim
  • alikaplan1111 A kullanıcısına yanıt
    Sen de sağol kardeşim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.