Şimdi Ara

Smart Kart Girişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar HD uydu alıcısı alacağım. goldmaster 1045 pvr var smart kart girişi varmış. bu smartkard girişiyle digiturk un kartını taktığımız zaman yayın alabiliyor muyuz yani?

• o girişe sadece adult yetıskın kartları takılabilir

dıgıturk kartları kendı cıhazı harıcı hiçbir cihaza takılamaz ..
  • eyvallah kardeş. peki sen ne tavsiye edersin? sence goldmaster gibi uydu alıcılarından almak pek akıllıca bir şey değil midir?
  • bir de şöyle bir sorum olacak.

herhangi bir HD uydu alıcısıyla HD kanalları seyredemiyor muyum? yani illaki digiturk d smart mı almam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocoter

bir de şöyle bir sorum olacak.

herhangi bir HD uydu alıcısıyla HD kanalları seyredemiyor muyum? yani illaki digiturk d smart mı almam gerekiyor?

İzlersiniz, şifresiz olarak hd yayın yapan kanallar TRT 1 HD, TRT HD, ATV HD, A Haber HD, Semerkand HD. Benim size önerim de NEXT Minix Black cihazıdır. İnternetten 150-160 tl ye bulabilirsiniz. Çok işlevli bir cihaz flash bellek takıp pvr özelliği kazandırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur_03 -- 28 Ocak 2013; 17:10:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocoter

bir de şöyle bir sorum olacak.

herhangi hd uydu alıcısıyla yanlızca trt1 mi ne birkaç kanal daha var öyle toplasan 5 bile etmez belki onları izliyebilirsin. Dreambox falan kullananlar var forumda ama yasal değil onlarla bütün kanalları izliyebiliyorsun şifresiz ama bana kalırsa yasal olarka Digitürk yada Dsmart bağlatmak en iyisi.
  • digiturk veya d smart bağlatınca aylık nerden baksan 30 tl falan ödemek gerekiyor. bu birkaç kanal bana yeter diye düşünüyorum.

sizce goldmaster HD-1045 PVR nasıl bir cihaz? fiyatı biraz pahalı gibi ama güzel cihaza benziyor işletim sistemi linux, 1 usb, 1 CI girişi var. öneriniz var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikro Sd kart Şifre Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar sizlerin tavsiyeleri ne yönde?

tv de CI girişi var oraya modül alıp digiturk kartıyla mı seyredeyim sizce

yoksa

HD uydu alıcısıyla mı yetineyim?

birde digiturk'un en ucuz paketi 13 tl sanırım bu ücretin dışında aylık olarak birşey alıyorlar mı?
  • araştırmalarım sonucu next minix mavi uydu alıcısı var. baya güzel bir şeye benzemekte. sizlerin görüşü nedir?
  • dıgıturk kartları kendı cıhazı harıci hiçbir cihaza takılamaz ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.