Şimdi Ara

Smart Media 2.5'' HDD Media Player İncelemesi !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
80.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: a-lcatraz

arkadaşlar bazı arkadaşlar tv ye bağladıgında görüntü alamadığını yazmış size kolay bir çözüm yolu anlatacagım. cihazınızın arkasına taktıgınız tv tos 3 lü fişinizi iyice yerine oturtun fiş tam oturmazsa görüntü alamazsınız.bu sorun bu tür cihazlarda çok görülür.iyice oturdugundan emin olun!!!ayrıca şu an bu cihazlarda en iyi fiyatı exa bilgisayar veriyor hemde piyasadan %30 daha ucuz ben oradan aldım...ayrıca bendede bir sorun oluşuyor mp3 lerin hepsini göremiyorum bu neden olabilir??yani 40 klasör mp3 varsa 12 klasör gözüküyor....

benim de 750 gb olanı bugün elime geçti. anlattığınız kolay çözüm yolu işe yaradı. teşekkür ederim.
    bu arada syın matematikcinine sesleniyorum. bu makinayı alma fikrini aklıma sen soktun. burda yazdıklarını görünce seni güzelce andım :)
    ben fat32 programını kurup formatladım. kullanma klavuzu ile yapmaya çalışınca bi yerde tıkanıyordu. ama bikaç parçaya bölemedim. . resim video ve mp3 oynatıyor. altyazılar çerçeveli ve beklediğimden çok daha iyi. şu an harddiskki bölme dışında bi problem yok. yardımcı olmak isteyenler olursa şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: hakan pekacar

arkadaşlar bende aynı model aldım ve ikiye böldüm şimdi yapmanız gereken ilk önce smartdisk media playeri bilgisayara takın bigisayarınızın masa üstünde bulunan bilgisayar'a sağ klik yaparak yenet i tıklayın açılanpencereden disk yönetimi seçin bu kısımda smartmedianın 465 gb gibi görünecek bu birimin üstüne fare ile elerek sağ klik yapın ve birimi küçült ü tıklayın ve istediğiniz rakamı yazınız ondan sonra küçülk diyin bilgisayar hallediversin ayrıca diski formatlaken fat 32 veya ntfs olarak istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz ben ntfs olarak formatladım ve kullanıyorum. çünkü bilgisayarımda ntfs dir

saygılar iyi çalışmalar

hdd'i 2 ye bölmek için dediğiniz yönde ilerledim fakat sağ tıklayınca birimi küçült diye bişey çıkmadı ne demek istediğim aşağıdaki resimde

http://img517.imageshack.us/img517/1403/adszer5.jpg

Smart Media 2.5'' HDD Media Player İncelemesi !!!

• @uykusuzhergece bölümlendirme ile ilgili buraya bi göz atınız.
    http://forum.donanimhaber.com/m_17650885/tm.htm
  • bu harici hdd olarak da kullanılabilir mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

@uykusuzhergece bölümlendirme ile ilgili buraya bi göz atınız.
    http://forum.donanimhaber.com/m_17650885/tm.htm

teşekkürler dejaay..
    matematikcini ile birlikte kafa kafaya verip yardımları sayesinde hdd'i 4 parçaya bölebildik. şu anda sorunsuz çalışıyor.
    nasıl yaptığımızı fotoğraflarla anlatacak bir döküman hazırlıyoruz. yakında matematikcini tarafından buraya eklenecek. teşekkürler..
  • ARKADAŞLAR SMART MEDIA DİSKİNİZİN TEMEL SORUNLARINDAN OLAN BÖLÜMLENDİRME İŞLEMİNİ TÜM AYRINTILARIYLA AÇIKLAYACAK ŞEKİLDE RESİMLİ BİR DOSYA HAZIRLADIM VE AŞAĞIDAKİ LİNKTE SİZLERE SUNUYORUM. ELİNİZDE FORMAT ATMAYA YARAYAN BİR XP KURULUM CD Sİ VARSA GERİSİ ÇOK KOLAY.
    BU İŞLEM DİSKİNİZDEKİ DİĞER SORUNLARIN DA BAZILARININ ÇÖZÜLMESİNDE YARDIMCI OLUR.AMA UNUTMAYINKİ BU İŞLEMLERİ YAPMADAN ÖNCE DİSKİNİZ İÇİNDE YEDEKLENECEK BİRŞEY VARSA BİLGİSAYARINIZA FALAN YEDEKLEYİN HERŞEYİ SİLECEKTİR. AMA BÖLÜMLEDNRİME İÇİN GARANTİ BİR YOLDUR. UYKUSUZHERGECE İLE BERABER DENEDİK VE SORUNSUZ ÇALIŞIYOR. DİSKİMİZİ 4 PARÇAYA SORUNSUZ ŞEKİLDE AYRIDIK.
    bu dosyayı indirn ve adım adım takip edin yeter... Kolay gelsin...

http://rapidshare.com/files/149479745/smartmedia_bolumlendirme.doc.html?

• MALUM SİTENİN İSMİNİ VERMEYİ UNUTTUM PARDON...
    Not : malum sitenin ismindeki boşlukları gözardı etmeyi unutmayın :)

ht tp : / / ra p i ds ha re . c o m /files/149479745/smartmedia_bolumlendirme.doc.html?
  • bye
  • bende 250 gb versıyonu var ıcındekı dıskı 500 gb aynı marka bır hard dıskle degıstırsem problem cıkarmı
  • Güzel cihaz hayırlı ugurlu olsun iyi günlerde kullan
  • Geçen ay SmartMedia 3.5 400gb aldım.Tv de sorunsuz çalışıyor ama bilgisayara taktığımda tanımadı.PC belli bir süre donuyor ve yükleme yapmıyor.Sağ altta donanımı kaldır sekmesi çıkıyor ama Bilgisayarıma girdiğimde gözükmüyor.
    Birde bu dosya sistemin nasıl çevirirsem problem çözülür.PC cihazı tanımıyor nasıl dosya sistemini çevirebilirim.
  • smartmedia 500gb 2.5'' almayı düşünüyordum.
    kafam karıştı.
    ben tv ye takıp direk okuyacak diye umuyordum ama ne sorunlar varmışş.
    hard diski bölmemiz şart mı
    hard diske hem mp3 leri hem vcd, dvd, dvx foto atacagım.
    filimleri okurmu bu çekilde yoksa bölüp farklı yerlere farklı dosyalarımı atmak gerekiyor.

bide
    kimisi fat kimisi nstc format atmış.

ne yapacagız sonuçta.

bizim çocuk her yerde çizgifilm izleyebilsin istiyorum.

ondan media düşündüm.

birde ısınıyor problem çıkarıyor deniyor 30 dk da
    1gb üzeri filimlerde sorun oluyor .... ..

bu sorunları yaşayacakmıyız yani.

tam memmuniyet yok mu bu cihazdan.
  • ben 2.5'' 500gb smartmedia düşünüyordum ama kafamda çook soru oluştu.

hard diskin bir tarafını fat bir tarafını ntsc formatlamak mümkün mü??
    avantajı ne.

bide 2.5 '' olunca ısınma problemi olcak gibi geliyor. ( iyice küçülüyor ya hani)

kullananlar 2.5 '' varmı???
    yoksa 320 gb mı alayım arada pek fiyat farkı yok.???
  • Bende 2.5'' 320 gb olanı almayı düşünüyorum.

2.5 '' 320 gb olanın resmi başka gördüm.Ürün değişikmi ?
    http://www.hepsiburada.com/smartmedia-320gb-2.5-5400rpm-usb-tasinabilir-disk/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd850985
    Değişikse daha küçük gibi geldi bana

Bide VGA monitöre direkt bağlayabiliyormuyuz 2.5'' olanı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DesertLegend -- 29 Aralık 2008; 4:00:52 >

• ben de geçen hafta aldım 2.5" 500 olanını. kasası çok güzel, kimi çiziliyor der ama bence kolay çizilmez, uzun süre film izleyince ısınıyor, ama o kadar olur zannederim, çünkü soğutucusu yok.
    neyse baştan başlayım. ilk olarak işteki laptopa takınca hiç görmedi, sonra başka eski masaüstüne bağladım görmedi. başka bir arkadaşın laptopuna bağlayınca gördü. ntfs formatında geliyor, formatladım ( benim laptop formatı fat32 imiş, bir de usbden elektrik akımı çok zayıf, çünkü pda'imi de şarj edemiyorum, muhtemelen sorun var) .
    önce bölmeyi beceremedim sonra o ekranda delete partition yapıp, diski tekrar takında kendiliğinden böleyim diye çıktı, 4 parçaya bölüp, beraberinde gelen cd'deki programı kurarak istediğim boyutta fat32 yaptım. tv hemen gördü, fotolarda sorun yok. ama videolarda ceple çekilen, mpg4 görüntüleniyor, ancak sanyo video ile çekileni göstermiyor, sadece ses var. dedim acaba yüksek çözünürlük olabilir diye, düşüklerde de çekip denedim göstermedi. uyumsuzluğun nedenini anlamadım. bir kaç film vardı avi olarak, hiçsorun çıkarmadan, takılmadan izledik.
    fiyat, performans, kapasite açısından bakıldığında alınacak ürünür derim, yani basit hdd yerine arada istedğinde foto, videolarına bakabileceğin bir alet. çok memnunum.

• Arkadaşlar elimde planetearth ün high definition videoları vardı attım ama çalıştıramadım çalıştıranınız var mı?

elimde bu üründen var :http://www.canbilisim.com/pinfo.asp?pid=19110
  • ürün ztn hd desteği olmadığını belirtiyor.
  • Ben de bu ürünü almayı düşünüyorum. Farklı sorunlar yaşayanlar var ancak memnun olanlar da var. Sanırım bu kişisel aletlerdeki ve bilgisayar konusundaki deneyim farklılıklarından kaynaklanıyor.

Sonuç olarak bu ürün konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben zaten 500 gb bir hard disk alacaktım, arada 60 ytl gibi bir fark var. Sadece hard disk olarak kullanılsa bile bence değer.

Bir de ürünün içinde hangi marka hard disk kullanılıyor? Kimse değinmemiş.
  • Eline Sağlık Güzel İnceleme Deneyen Varmı?
  • Ürünlerin içinde Samsung Sata 5400 rmp hdd ler kullanılıyor.2.5" 500 gb çok iyi bir seçim gerçektende bu ürünleri begenmeyen yok eski üründen bahsediolardı 160 gb lardan felam bu konunun başlığında olduğu gibi :D

quote:

Orjinalden alıntı: BLUESTREAM

Ben de bu ürünü almayı düşünüyorum. Farklı sorunlar yaşayanlar var ancak memnun olanlar da var. Sanırım bu kişisel aletlerdeki ve bilgisayar konusundaki deneyim farklılıklarından kaynaklanıyor.

Sonuç olarak bu ürün konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben zaten 500 gb bir hard disk alacaktım, arada 60 ytl gibi bir fark var. Sadece hard disk olarak kullanılsa bile bence değer.

Bir de ürünün içinde hangi marka hard disk kullanılıyor? Kimse değinmemiş.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.