iyi günler, samsung 46inç 7000 serisi bir televizyon aldım televizyonu yerleştirdikten sonra uydu alıcını falan kurup çalıştırdım bir soun olmadı hemen smart olayına giriyim dedim tv nin ilk kurulumunda çıkan ayarları yaptım internet bağlantısını sorunsuz bir şekilde yaptım lakin bir türlü smart tv yi kullanamıyorum; ne bir samsung account u açabiliyorum ne bir aplikasyona girebiliyorum ne bir smart özellikler bölümünden birşey yapabiliyorum hiç biri olmuyor; başlarda aplikasyonlar gözüküyordu tıklıyordum ama hiç bir aplikasyon çalışmıyordu tek çalışan aplikasyon bölümünde web browser dı onla internete bağlandım video falan açtım internet sorunsuz çalışıyordu şimdi onlarda kapalı açılmıyor bir kaç resim le aşşağıda göstermek isterim işin içinden bir türlü çıkamadım.
örneğin burda account a basıyorum ama hiç bir şey olmuyor direk kapatıyor bir şey yapmıyor
burada sadece 2 aplikasyon çalışıyor resimde belli olmayabilir ama hiç biri aktif durumda değil, zaten o iki çalışan uygulamaya bastığımdada çalışmıyor