Şimdi Ara

smart tvlerde full screen SORUNU! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
70.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 3yuq

LM660S var flash desteği ile netteki videolar tam ekran izlenebiliyor bilginize

valla ben 860v de bir film sitesinde film acmaya calıstım imleci full screene tıkladıgımda hicbir etkisi olmadı nasıl yaptıgınızı acıklarsanız sevınırız
  • surum 4.10.26 olması lazım son surum ve ızlenmıyor??
  • quote:

Orijinalden alıntı: whatewer

quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

LM660S var flash desteği ile netteki videolar tam ekran izlenebiliyor bilginize

valla ben 860v de bir film sitesinde film acmaya calıstım imleci full screene tıkladıgımda hicbir etkisi olmadı nasıl yaptıgınızı acıklarsanız sevınırız

hocam her sitede denemedim izleniyor mu izlenmiyor mu diye ama filmi izleniyorsa tam ekrana tıkladığımda tam ekran oluyor ekstra herhangi birşey yapmıyorum yani sürüm 4.10.29
  • LG 660S kullanıcısıyım böyle bir sorun yok, tüm videolar tam ekran. Tv üzerinden software update yaparsanız en son sürüm yüklenmiyor. Son sürümü LG.com sitesinden üyelik bilgilerinizle giriş yapıp indirebilirsiniz. Son sürüm numarası 04.10.43 gerçi son sürümü yüklemeden de böyle bir sorunla karşılaşmadım ben. Yanlız web browser üzerinden video izlemek istediğinizde flash player güncellenmesi gerekiyor diyor ve videoyu açmıyor. Video için ana menüdeki app leri kullanmak gerekiyor. Web browser yetersiz.
  • bende 1 hafta önce lg lm640s aldım youtube ve sitelerden ful ekran flim izleniyor sorun yok. hiç bir ayar yapmadım üstelik
  • Mevcut ekran Youtube, Filmbox eklentisi veya Web Tarayıcıdaki Youtube sayfası değil ise siz bunu X sayfasından izleyip playerdaki Full Screen tuşuna bastığınızda tam ekran gelmiyor ise unutmayın televizyonlardaki flash desteği 10.X üzeri değildir. Playerdan playera farklılık gösterebilir. Bunun çözümü aktif pencerede video izlerken sağ üst köşede bulunan büyüteç kısmına gelip kullanmış olduğu büyüklüğe göre % formatını seçmenizdir ki bu genellikle %200'dür. Görüntü tam ekran olduktan sonra ekran çubuğunu da yukarı bakan ok ile kapatabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

LG 660S kullanıcısıyım böyle bir sorun yok, tüm videolar tam ekran. Tv üzerinden software update yaparsanız en son sürüm yüklenmiyor. Son sürümü LG.com sitesinden üyelik bilgilerinizle giriş yapıp indirebilirsiniz. Son sürüm numarası 04.10.43 gerçi son sürümü yüklemeden de böyle bir sorunla karşılaşmadım ben. Yanlız web browser üzerinden video izlemek istediğinizde flash player güncellenmesi gerekiyor diyor ve videoyu açmıyor. Video için ana menüdeki app leri kullanmak gerekiyor. Web browser yetersiz.

Tesekkurler cevap icin denemem icin bir site onerirseniz sizde cıkan eve gidince denemek isterim.

Saygılar
  • 47LM660S KULLANICISIYIM İNTERNETTEN FİLMLERİ VİDEOLARI TAM EKRAN İZLEYEBİLİYORUM SON SÜRÜM GÜNCELLEME YAPIN İZLERSİNİZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: fehsam

quote:

Orijinalden alıntı: neoplan23

bu modelde youtube videoları tam ekran yapıyohttp://www.youtube.com/watch?v=K9IRYw92KGY

bunda da testi sadece youtubedan yapıyorlar.

Bilgisayarım, telefonum ve televizyonum arasında paylaşım ilk sıradaki nedenim.
  • quote:

quote:

LG 660S kullanıcısıyım böyle bir sorun yok, tüm videolar tam ekran. Tv üzerinden software update yaparsanız en son sürüm yüklenmiyor. Son sürümü LG.com sitesinden üyelik bilgilerinizle giriş yapıp indirebilirsiniz. Son sürüm numarası 04.10.43 gerçi son sürümü yüklemeden de böyle bir sorunla karşılaşmadım ben. Yanlız web browser üzerinden video izlemek istediğinizde flash player güncellenmesi gerekiyor diyor ve videoyu açmıyor. Video için ana menüdeki app leri kullanmak gerekiyor. Web browser yetersiz.

Tesekkurler cevap icin denemem icin bir site onerirseniz sizde cıkan eve gidince denemek isterim.

Saygılar

Tam olarak ne istediğini anlayamadım özür dilerim.

• quote:

quote:

quote:

Saygılar

Tam olarak ne istediğini anlayamadım özür dilerim.

cok pardon ben bir ustteki mesaja alıntı yapmak istemistim

• arkadaşlar bende Lg 42LM620S 107Cm 400Hz LED TV var tam ekran film izleyebiliyorum ama bazı sitelerdeki filmler mahkeme karaı yazısı çıkıyor açılmıyor hd film siztesi mesela..dns ayarları değişiyormu bu modellde yardımcı olursanız sevinirim.
  • onunun üzerinden baya zaman geçmiş ama ben de bir bilgi vereyim istedim. Bende Philips ambilight 106 ekran tv var. Aynı amaçla, internetten online video izleyebileyim diye almıştım aslında. Hatta aynı özelliklerde diğer smart tvlerden 1000 TL daha fazla verdim neredeyse. Ama gel gelelim, online film sitelerine giriyorum, videolar açılıyor, ama tam ekran yap dediğimde hiç bir değişme olmuyor. Tüm hayallerim suya düştü. Belki zamanla yazılım güncellemesi yaparlarsa, tam ekran sorununu giderirler.
    NOT: Arkadaşımda LG' nin 126(?) ekran smart TVsi var. Onda tam ekran izleyebiliyorduk.
  • Arkadaşlar filmizlemek istediğimde full screen yapamıyorum , son güncellemeyide yapmıştım tv 65ub950v ne yapmam gerekiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips Smart TV'ye mouse takarak çift tıklama tekniği ile full ekran yapabiliyorum :D
  • semih016 kullanıcısına yanıt
    hangi siteden?
  • crapdeno C kullanıcısına yanıt
    http://www.ecanlitvizle.com adresini favorilere ekledim. Ama dediğim gibi mouse ile çift tıklayarak tam ekran yapabiliyorum.
  • Philips 55pus7909 modelinde durum nedir?
    Android bir tv sonucta gerekirse flash vs. Yuklenebilir mi?
    Tam ekran sorunu yasatiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: torku42

Philips 55pus7909 modelinde durum nedir?

televizyon alırkan smart menülerin geçiş hızına ve tarayıcıların desteklediği programlara dikkat edin.
    çok zor birşey değil almadan önce rastgele birkaç web sitesinden film açıp tam ekran yapmaya çalışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fehsam

quote:

Orijinalden alıntı: torku42

Philips 55pus7909 modelinde durum nedir?

televizyon alırkan smart menülerin geçiş hızına ve tarayıcıların desteklediği programlara dikkat edin.
    çok zor birşey değil almadan önce rastgele birkaç web sitesinden film açıp tam ekran yapmaya çalışın.

bicaps'e girdim acti ve tam ekran yapti, hurriyet'in sitesindeki tum reklam alanlarini vs. Gosteriyordu. Interneti cok keyifli ama kumandayla vasat biraz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.