Dün itibariyle Philips 42PFL7695 Ürün kodlu Televizyonum kuruldu.Yanına film keyfi için Smartmedia HD VISION aldım.Fakat bir türlü televizyonuma tanımlayamadım.
Konu hususunda bilgisi olan kişilerin detaylı biçimde yardımlarını talep etmiş olsam kabul görürmü?
Şimdiden Yardımlarınız için Teşekkürler
Ürün bendede mevcut ancak senin sorunun tam olarak ne oldugunu anlayamadım televizyona tanıtma diye bir sey yok zaten. Hdmi kablo ile bağlıyorsun ve AV dan açıyorsun tak çalıştır bir cihaz. Film izlemen için bilgisayarından izlemek istediğin video yu paylaş diyerek paylaşıma açmalısın daha sonra smartmedia arayüzünden ağ bölümüne girip ordan paylaşım yaptığın video yada film herneyse görebilir ve izleyebilirsin. (Ağ kurulum ayarları kullanım klavuzunda yazmaktadır, smartmedia internet sitesinde kullanım klavuzu vardır.)
Philips TV lerin yeni yaziliminda Harici cihaz eklemeden Cihazi gormez once hangi HDMI arabirimine cihazi takdiysan onu eklemen gerekiyor sanirim sonrasi kolay zaten, keyifli seyirler.
Merhaba,
İlginiz için Teşekkürler.Sorunu çözdüm sol kısımdaki HDMI girişinde problem var sanırım.Çünkü arkaya taktığımda herşey normal.
Tekrar Teşekkürler.
Arkadaşlar,
SMARTMEDIA HD VISION Media Oynatıcı adlı ürün hemen hemen çoğu ses ve video formatlarını destekliyor ancak benim bu cihazı almamdaki en büyük sebep, kendi çektiğim videoları izleyebilme ihtiyacıydı. CASIO Exilim EX-Z75 adlı dijital fotoğraf makinemle çektiğim binlerce video var ancak hiçbirini izlerken ses alamıyorum. "Bilinmeyen Ses Formatı" yazıyor ve sadece görüntü veriyor.
CASIO, videoları AVI formatında kaydediyor. Smartmedia ile AVI formatında başka videoları sesli izleyebiliyorum ancak CASIO ile çektiğim AVI'leri sesli izleyemiyorum. CASIO'nun ürün bilgilerinde Video Kayıt Formatı "AVI", audio formatı "WAV (monaural)" yazıyor. Acaba sesleri WAW formatında kaydediyor ve SMARTMEDIA bu ses formatını desteklemiyor mu? Smartmedia'nın WAW ve WMV formatlı ses ve video dosyalarını oynatabilmesi için herhangi bir yazılım güncellemesi, codec eklentisi vb. mevcut mu? Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
sitede verilen son yazılımı indirip 04.06.2011 tarinde smartmedia hd makinaya attığımdan beri makina tam film ortasında kendi kendine açılıp kapanıyor ve ekran kararıyor bunu sıksık tekrar ediyor sonra filmden bir kaç bölüm atlayıp devam ediyor
Kaç gündür bekliyorum sitede bu surun hakkındda kimsenin başına gelmedi her halde arkadaşlar bende sonunda aleti gönderdim servise bakalım servisten ne cevap gelecek......
Youtube den videoları izlemeyi başaran varmı ..??
Merhabalar, smart media'nın Noontech sitesinden dark mania / noontech A6 Media player cihazım için OC03-GV3732 (v6) Güncellemesini yükledim (MAALESEF Kİ dikkatsizlikle A6 diye V6 yı yuklemişim) ve bu güncellemeyi yüklediğimde cihaz siyah ekran vererek kendini kitledi. Tanıdık bir servise götürdüğümde baska bir Smart Media cihazının anakartındaki orjinal yazılımın flash ile alınıp kurulması gerektiği ancak bu şekilde tekrardan çalışabileceğini belirttiler. Acaba bu konuda bilgisi olupda yardımcı olabilecek bir arkadaş varmıdır?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme