Şimdi Ara

Smile Adsl Modemi TTnet'e çevirme.. Airties RT-205..(Çözüldü) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
16.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Değerli Müşterimiz,
    Daha önce Smile Adsl’den aldığınız cihazınızı, farklı servis sağlayıcısı üzerinden kullanabilmeniz için kullanıcı adı
    ve şifre bilgilerinizi değiştirmeniz gerekir. Cihazınızda kullanıcı adı uzantısını değiştiremiyorsanız, cihazın yazılımını
    güncelleyerek yeni kullanıcı bilgilerinizi kaydedebilirsiniz.
    İşleme başlamadan önce gerekli firmware dosyasını BURAYA TIKLAYARAK indirebilirsiniz.
    Öncelikle modem ve bilgisayarınız arasına lütfen bir Ethernet (LAN) kablosu takınız.
    1. Bilgisayarınızda kullandığınız Web tarayıcı programını (Internet Explorer, Mozilla Firefox vb.) çalıştırınız.
    2. Web tarayıcınızın “Adres” kısmına cihazınızın Web ara yüzünün varsayılan adres olan 192.168.2.1 adresini
    yazıp “Enter” a basınız.
    3. Cihazınızın web ara yüzünün “GİRİŞ” ekranı gelecektir. Bu ekranda giriş için şifre isteyen bir iletişim kutusu
    göreceksiniz. Cihazınızın varsayılan olarak giriş şifresi yoktur. “Şifre” alanını boş bırakıp “Tamam” tuşuna basarak
    giriş yapabilirsiniz.
    4. Modemde çalışan yazılımı güncellemek için “ARAÇLAR” ana menüsü altında “Yazılım Güncellemesi” menüsünü
    seçiniz. Açılan “Firmware Güncelle” ekranında “Gözat” tuşuna basınız ve açılan pencerede internetten indirdiğiniz
    modem firmware dosyasını bulunuz.( firmware dosyasını BURAYA TIKLAYARAK indirebilirsiniz.). “Güncelle”
    tuşuna basınız.Firmware dosyası başarıyla yüklendikten sonra sistem otomatik olarak yeniden başlatılacaktır. Bu sebeple cihaza
    olan bağlantınız kesilecek ve herhangi bir ayar yapmak için cihaza yeniden bağlanmanız gerekecektir.
    Güncelleme sırasında modemin elektrik bağlantısının kesilmemesi çok önemlidir!
    Airties ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
    Saygılarımızla.

Aradım airties Türkiye'yi çok yardımcı oldular sağolsunlar.
    İşlemi uyguladım şuan ilk işim yazmak oldu buraya

İşine yarayan arkadaşlardan ricam :) Saol kardeş yerine geçmişime bi fatiha okusun kafiidir..

İyi günler

airties no 444 0 239

• dediğin yolla işe yaramıyor hacı :)
  • kenarda bekleyen smile rt205 modemimi yeniden ttnet ile kullanmam gerekti.. bu forum dahil nette pek çok kaynağı inceledim.. ttnet kilitli modemler için çözüm mevcutken smile kilitliter uğraştırıyor.. en sonunda başka bir kaynaktan çözüme ulaştım.. çözüm ararken arama motorundan bu başlığa ulaşacaklar için çözümü paylaşıyorum;

firmware linki

linkinden firmwarei indirin (bu firmware i bu link olmaksızın airties sitesinden aratarak indirmek mümkün değil malesef, siteden arama ile ulaştığınız firmwarei modem kabul etmiyor, yine airties resmi sitesinden işe yarayacak firmware i indirmenizi sağlayacak bu linki kullanın)

Bu firmwarei yukarıda forumda anlatıldığı gibi modeme kurun.. öncekilerden farklı olarak modem web arayüzü yükleme yapmanıza izin verecek.

TTNET firmwarei

linkinden güncel TTNET firmwarei indirip aynı şekilde modeminize kurun

10 dk da sorun çözülmüş olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: ilinsor14

kenarda bekleyen smile rt205 modemimi yeniden ttnet ile kullanmam gerekti.. bu forum dahil nette pek çok kaynağı inceledim.. ttnet kilitli modemler için çözüm mevcutken smile kilitliter uğraştırıyor.. en sonunda başka bir kaynaktan çözüme ulaştım.. çözüm ararken arama motorundan bu başlığa ulaşacaklar için çözümü paylaşıyorum;

firmware linki

linkinden firmwarei indirin (bu firmware i bu link olmaksızın airties sitesinden aratarak indirmek mümkün değil malesef, siteden arama ile ulaştığınız firmwarei modem kabul etmiyor, yine airties resmi sitesinden işe yarayacak firmware i indirmenizi sağlayacak bu linki kullanın)

Bu firmwarei yukarıda forumda anlatıldığı gibi modeme kurun.. öncekilerden farklı olarak modem web arayüzü yükleme yapmanıza izin verecek.

TTNET firmwarei

linkinden güncel TTNET firmwarei indirip aynı şekilde modeminize kurun

10 dk da sorun çözülmüş olacak

Süpersin arkadaşım dediğin gibi yaptım oldu. oysaki denemiştim ben bunu daha önce. bi püf noktası var ama anlamadım. neyse boşver oldu ya tekrar teşekkürler.

• Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.