Şimdi Ara

smile sınırları zorluyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende smile geçmeyi düşünüyordum ttnetten farkı yok gibi
  • Sınırlı kullanmak gerçekten zor zanaat. 1 ay dayanabilmiştim sınırlıya. Sınırlı internet kullanmayı zorunda bırakanlara
  • en iyisi sınırsıza geçmek
    stressiz
    temiz
    rahat
  • her halukarda aynı parayı ödeyeceksin bence dostum.sınırsızda belki daha az ödersin ben saa diim.
  • bu fazla kota aşımının nedenlerinden biri sitenin etrafındaki fazla boyutlu reklamlar....
    Eğer reklamları görmek istemiyorsanız

http://forum.donanimhaber.com/m_34318155/mpage_1/key_//tm.htm#34583107

şu linkteki konuya bakabilirsiniz. Size belki biraz yardımı olur
  • resimdeki linki ne yaw.
  • hazirandaki 0 gb ne
  • en iyisi sınırsız internet
  • sınırsızda kampanya yokmuydu ya kredi kartı ile ilk ödeme yaparsan 7 ay boyunca 25-30 lira arasıydı sanırım eğer ilk ödemeyi nakit yaparsan 6ay tarfıfeden yararlanıyorsun ben geçmeyi düşünüyorum şahsen
  • arkadaşım bende smile adsl taktırdım ve aynı zamanda ben smile adslnin adana bayisiyim ama hiç memnun deyilim bence en kısa zamanda ttnete geç selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican0156

arkadaşım bende smile adsl taktırdım ve aynı zamanda ben smile adslnin adana bayisiyim ama hiç memnun deyilim bence en kısa zamanda ttnete geç selamlar

oldu
  • arkadaşlar bir sorum olacak bu konuda yardım bekliyorum eylül ayı ortasında smile adsl e geçtim ilk 3 ay ücretsiz 4 gb kotalı olanından eylül ayında 4 gb kotamı geçmemiş olmama rağmen eylül ayı ortasında netim açıldığı için kotamın 4 gb olmadığını söylediler ve ek masraf çıkardılar saçmalık bu kısacası. şimdi ben tekrar çağrı merkezini arayacağım anlaşamazsak interneti iptal ettireceğim bu bana ne kadara patlar yardımınızı bekliyorum arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juan Roman Riquelme

arkadaşlar bir sorum olacak bu konuda yardım bekliyorum eylül ayı ortasında smile adsl e geçtim ilk 3 ay ücretsiz 4 gb kotalı olanından eylül ayında 4 gb kotamı geçmemiş olmama rağmen eylül ayı ortasında netim açıldığı için kotamın 4 gb olmadığını söylediler ve ek masraf çıkardılar saçmalık bu kısacası. şimdi ben tekrar çağrı merkezini arayacağım anlaşamazsak interneti iptal ettireceğim bu bana ne kadara patlar yardımınızı bekliyorum arkadaşlar

bu ne yaa sorunlu bir marka o zaman bende düşünüyordum lakin şimdi düşünmeye başladım smileye geçsemmi diye
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.