şu linkteki konuya bakabilirsiniz. Size belki biraz yardımı olur
resimdeki linki ne yaw.
hazirandaki 0 gb ne
en iyisi sınırsız internet
sınırsızda kampanya yokmuydu ya kredi kartı ile ilk ödeme yaparsan 7 ay boyunca 25-30 lira arasıydı sanırım eğer ilk ödemeyi nakit yaparsan 6ay tarfıfeden yararlanıyorsun ben geçmeyi düşünüyorum şahsen
arkadaşım bende smile adsl taktırdım ve aynı zamanda ben smile adslnin adana bayisiyim ama hiç memnun deyilim bence en kısa zamanda ttnete geç selamlar
quote:
Orijinalden alıntı: alican0156
arkadaşım bende smile adsl taktırdım ve aynı zamanda ben smile adslnin adana bayisiyim ama hiç memnun deyilim bence en kısa zamanda ttnete geç selamlar
oldu
arkadaşlar bir sorum olacak bu konuda yardım bekliyorum eylül ayı ortasında smile adsl e geçtim ilk 3 ay ücretsiz 4 gb kotalı olanından eylül ayında 4 gb kotamı geçmemiş olmama rağmen eylül ayı ortasında netim açıldığı için kotamın 4 gb olmadığını söylediler ve ek masraf çıkardılar saçmalık bu kısacası. şimdi ben tekrar çağrı merkezini arayacağım anlaşamazsak interneti iptal ettireceğim bu bana ne kadara patlar yardımınızı bekliyorum arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: Juan Roman Riquelme
arkadaşlar bir sorum olacak bu konuda yardım bekliyorum eylül ayı ortasında smile adsl e geçtim ilk 3 ay ücretsiz 4 gb kotalı olanından eylül ayında 4 gb kotamı geçmemiş olmama rağmen eylül ayı ortasında netim açıldığı için kotamın 4 gb olmadığını söylediler ve ek masraf çıkardılar saçmalık bu kısacası. şimdi ben tekrar çağrı merkezini arayacağım anlaşamazsak interneti iptal ettireceğim bu bana ne kadara patlar yardımınızı bekliyorum arkadaşlar
bu ne yaa sorunlu bir marka o zaman bende düşünüyordum lakin şimdi düşünmeye başladım smileye geçsemmi diye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme