quote:Orijinalden alıntı: 3DMystic quote:Orijinalden alıntı: furkanbk Bu arada msnye koymaya çalışıyorum da küçük oluyor bunun sebebi nedir? @3DMystic onu bilemem valla verdiğin smileyi editledim sadece boyutunu oynamadım msn kullanmıyom denemdim Sağolasın ilgilendiğin için.
quote:Orijinalden alıntı: Dignity quote:Orijinalden alıntı: 41,5 quote:Orijinalden alıntı: Dignity quote:Orijinalden alıntı: 41,5 Hala msn kullanan mı kaldı ya konuda msn ile ilgili bir şey göremiyorum ? Smiley yapın diyen adam nerede kullanır bu "smiley" ı? forumda kullanır tabiki gayet de güzel olur Adam msn konusunda haklı çıktı.
quote:Orijinalden alıntı: xBlitzkriegx quote:Orijinalden alıntı: Dignity quote:Orijinalden alıntı: 41,5 quote:Orijinalden alıntı: Dignity quote:Orijinalden alıntı: 41,5 Hala msn kullanan mı kaldı ya konuda msn ile ilgili bir şey göremiyorum ? Smiley yapın diyen adam nerede kullanır bu "smiley" ı? forumda kullanır tabiki gayet de güzel olur Adam msn konusunda haklı çıktı. Ben demiştim işte.