Şimdi Ara

Smite Key (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elimde 1 adet daha key var isteyen olursa verebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePsych0

Denedim ve 3 gün sonra lol e döndüm,bariz OP tanrılar var örn : HE-BO

hafız o şey yüzünden ya, counterlamayı bilmiyorsun oyun lol gibi işte. mesela oyuna ilk başladıgımda master yi cok op heroydu benim için. böyle diyordum iyiki böyle bir hero var iyiki her el alıyorum laylöleleleley xdxd ama sonra noldu oyunun mantıgını tam olarak anlayana kadar master yi ile ezildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babazula008

quote:

hafız o şey yüzünden ya, counterlamayı bilmiyorsun oyun lol gibi işte. mesela oyuna ilk başladıgımda master yi cok op heroydu benim için. böyle diyordum iyiki böyle bir hero var iyiki her el alıyorum laylöleleleley xdxd ama sonra noldu oyunun mantıgını tam olarak anlayana kadar master yi ile ezildim.

Nooblukla alakası yok adamın 3 cc si var aşırı mobil ve 1 skilli ortalama 600-700 civarı vuruyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde fazladan olan varsa ben de alabilir miyim arkadaşlar...Teşekkürler...
  • quote:

quote:

quote:

Nooblukla alakası yok adamın 3 cc si var aşırı mobil ve 1 skilli ortalama 600-700 civarı vuruyor...

blitzcrank desem 600-700 vurmaz nautilus desem mobil değil haklısın reyiz :D

• Bende de var 3 tane. Beğenmedim ben oyunu.

BU mesajı alıntı yapan ilk 3 kişiye gönderecem.
  • beyler region olarak north americadayım siz nerdesinz ekleyin ben yeniyim Babazula
  • beyler eğer varsa bende isterim çok teşekkür ederim
  • quote:

beyler region olarak north americadayım siz nerdesinz ekleyin ben yeniyim Babazula

closed beta olduğu için şuan herkes north america'da ama beta bitince eu serverı olacak diye açıklama yapmışlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineer

Bende de var 3 tane. Beğenmedim ben oyunu.

1 tane alabilir miyim davetiye
  • quote:

Bende 1 tane alabilirmiyim
  • quote:

bana da 1 tane yollarsan sevinirim
  • Varsa fazladan bir key bana da yollarsanız sevinirim. Bakalım nasıl bir oyunmuş
  • İsteyen yollayabilir
  • Ya zaten oyun paso beta key yolluyo gidip sadece ana sitesine üye olmanız yeter.
  • ben sevmedim ya. oyunda ping falan yok sinirim bozuldu commentarysi hondan beter basede alistarı kesiyorlar bizimkiler 2. kuleyi almaya calısıyor adama o kadar vuruyorum kuleye ölünce kuleye kill veriyor. düz atak saçmalıgı apayrı bişey.
  • varsa 1 tanede ben alabilirim beyler bayanlar
  • Elimde bir tane kaldı onuda buraya koyuyorum.

F17DA-65A68-5D594-EDBB2-0821B
  • 1 tanede bana yollarmısınız . yollayan kişiye tekrar yollarım 1 tane davetiye
  • Beyler bana da atarsanız çok sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.