Şimdi Ara

SMS Audio SMS BY 50 !! 50 Cent in yeni kulaklığı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 50 Cent Sms Audio ile anlaşma yaparak sms by 50 adıyla kulaklığını piyasaya sürdü ... Şimdilik üç modeli var Street By 50 Earbuds (Kulakiçi), Street By 50 Wired (Kablolu) ve Sync By 50 Wireless (Kablosuz). Bu kulaklıklar daha yeni yeni piyasaya sürülüyor satışları başladı kulak içi modeli 130$, Kablolu modeli 300$ ve kablosuz yani wireless modeli ise 400$ olarak satışa sunuldu. Bu kulaklığın merakla Türkiyeye gelmesini bekliyorum bilenler var mı acaba ne zaman geleceğiyle ilgili hem bunu sormak için açtım konuyu hemde bilmeyenler ile paylaşmak için İyi forumlar arkadaşlar

http://www.youtube.com/watch?v=79pyV2lvuN4
    http://www.youtube.com/watch?v=8Vm9do2FJpk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil zeber -- 18 Aralık 2011; 17:09:30 >

• Saldırsın "Beats'e özenti yha" diyen "farklı" tiki gençlik
  • Hey maşallah. Fiyatlara gel.
  • Yakında Sagopa, ceza falan'da çıkarırsa şaşırmayacağım

Snopy by Sagopa Kajmer ya da Plantronics by Ceza

• justin biberlisi daha güzeeeeeeeeeeel
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Yakında Sagopa, ceza falan'da çıkarırsa şaşırmayacağım

50 Cent in çıkarması bana abaz kaçmadı zaten beklenen birşeydi çünkü bir çok projenin içinde yer alan bir isim. Ben baya ağır 50 fanıyım ve çok sevindim böle bir işe imza atmasına gayette kaliteli bir ürüne benziyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Yakında Sagopa, ceza falan'da çıkarırsa şaşırmayacağım

ahahahahahahaha fena güldüm :D
  • O değil de elastik kafa bandı harika bir buluş. Bence bu nedenle bile çok satar.
  • elastik kafa bandı olayı çok zor birşey değil,benim 100tl'lik sony kulaklığım da aynı bu şekilde esniyor ama etimek gibi çıtır çıtır kırılan solo'lara nazaran daha iyi orası kesin.
    bu arada çok kıyak bir sektör buldular hakikaten,ortalama kalitede kulaklıklar bu sayede yüksek kar marjı ile satılabiliyor.ama suyu çıkmaya başladı çok belli.
    bir aralar bunun karbonfiber malzemeli kulaklığını görmüştüm,kulaklıktan ziyade tasarım detayı hoşuma gitmişti.
    http://admintell.napco.com/ee/images/uploads/appletell/ces2011-sleek.jpg

• onu bunu bilmemde bitane çakma ludacris sl 300üm olsun isterdim sanıırım bu isim kulaklıkları ses konusunda hepsi vasat...
  • Arkadaşlar kendi sitesinden alınabiliyor mesaj attım türkiyeye gönderiolar ancak 100 $ kargo alıolarmış baya pahalıya patlıyo yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil zeber

Arkadaşlar kendi sitesinden alınabiliyor mesaj attım türkiyeye gönderiolar ancak 100 $ kargo alıolarmış baya pahalıya patlıyo yani

Kargo ücretine 100 dolar verildiğinde 50 Cent denen grup da geliyor mu kulaklığın yanında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

quote:

Orijinalden alıntı: halil zeber

Arkadaşlar kendi sitesinden alınabiliyor mesaj attım türkiyeye gönderiolar ancak 100 $ kargo alıolarmış baya pahalıya patlıyo yani

Kargo ücretine 100 dolar verildiğinde 50 Cent denen grup da geliyor mu kulaklığın yanında?

Bilmem onuda sen sor kardeşim
  • 1 seneden fazla oldu piyasada bunlar 50 Cent kliplerinde görebilirsiniz.Ludacris'in de var ama Beats kadar ses getir(e)mediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

1 seneden fazla oldu piyasada bunlar 50 Cent kliplerinde görebilirsiniz.Ludacris'in de var ama Beats kadar ses getir(e)mediler.

Yanlış bilgi edinmişin kardeşim bunlar yeni çıktı. sleek şirketi ile anlaşmaları bitti şimdi sms audio ile anlaşma yaptılar. 1 senedir felan yok anlıcağın daha amerikada piyasaya yeni sürüldü sitesi daha yeni açıldı satışları yeni yapılıyor daha yazayım mı
  • Logonun aynı olduğunu görünce eski hali sandım değişmiş modeller gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Logonun aynı olduğunu görünce eski hali sandım değişmiş modeller gerçekten

Evet kardeşim street modelini aldım bekliyorum bakalım nasılmış
  • Hoooort :D Bu arada şuan fiyatları ne kadar? Ayrıca beats mi yoksa sms mi?
  • İlginç..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.