Şimdi Ara

SMS Blocker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 6600 için sms blocker nerde bulabilirim?belli bi numaradan gelen çağrıları da bloke edebilirim miyim?saygılar...

• SMS blocker i burada bulmuştuk ama incelemiyorsun sanırım ..
    http://forum.donanimhaber.com/m_930991/tm.htm

Diğer konu da, arayanları sınırlaman için BlackList Programını kurman gerekli, dediğini o yapıyor, SMS lerde de yukarda vrdiğim linke bak .. saygılar
  • Teşekkürler negative,uzun zamandır girmiyodum foruma,gözümden kaçmış
  • normal telefonlar için yani işletim sistemi olmayanlar için sms gelmesini önleme varmı acaba ayar falan veya başka surette
  • Link calısmıo!

quote:

Orjinalden alıntı: Negative®

SMS blocker i burada bulmuştuk ama incelemiyorsun sanırım ..
    http://forum.donanimhaber.com/m_930991/tm.htm

Diğer konu da, arayanları sınırlaman için BlackList Programını kurman gerekli, dediğini o yapıyor, SMS lerde de yukarda vrdiğim linke bak .. saygılar
  • Evet eski server daydı, çok eski bir link ...

Programı , imzamdaki sitede S60 Programlara şu anda koyuyorum, çekmek isteyen ordan çeksin, Spam Killer

Saygılar
  • bir ara yanlış hatırlamıyorsam gelen aramaları kısıtlayıp bir de yönlendirme yapınca mıydı neydi sms gelmiyor diye söylemişlerdi turkcell den bu konuda metod bilen varmı sms gelmsini engellemek için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SMS onayı
    3 yıl önce açıldı
    Doğrulama SMS'leri gelmiyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SMS Engellemek için, sadece tcell müşteri hizmetlerini arıyor, sms almak istemiyorum diyorsunuz ve geçici olarak sms servisini kapatabiliyorsunuz, buda çok uzun iş, spamkiller bu konuda başarılı kolay bir programdır ..

Saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.