Şimdi Ara

SMS ile RiotPoint isteginde bulunalım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar her hafta kontör yükleniyor telefonuma bu kontörü başka oyunlarda cok harcadım.. Bundada kontörle almak çok olay olur gerçekten benim cok arkadadaşım var onlarda sms ile cok almak istiyor bizde şöyle bişey yapalıyom dedik ingilizcesi iyi oolan bir arkadaş bize bir ticket örnegi versin SMS ile rp cekmenin TÜRKİYE'ye gelmesini istedigimizi anlatan bir örnek yazaarsa cok sevinirim.. Bana bu konuda katılanlarda ticket'i yollarsa belki bir şeyin başlangıcı olur diye düşünüyorum..
    Ama arkadaşlar %50 şans ilede bizi takmazlar diye düşünüyorum :) Ama eğer Türkiyede forumlarda almak isteyen cok felen diye yazarsak ticket'a adamlar sms kokusunu alınca belki yaparlar bilemiyorum :))

İyi veya Kötü yorumlarınızı bekliyorum.. Ben sadece ortaya bir fikir attım..

• Ben atmıştım. PayMo desteklerse olur demişlerdi.
  • Telefon operatörlerinin SMSle ödemelerde koyduğu komisyonlar çok yüksek. Sen 22 liraya 1800 rp alacakken, telefonla ödemeyi seçersen 30 liraya 900 rp alacaksın. (Abartmıyorum diğer ülkelerdeki durum böyle) Bence gayet gereksiz bir olay. Halihazırda bu işi yapan siteler var kredi kartı istemeksizin, onları denemeni tavsiye ederim. PTT üzerinden parayı yatırıyorsun onlar senin için alıyorlar. Ayrıca PTTden para yatırmak için Türk vatandaşı olman yeterli, yaş önemli bir faktör değil, sen bile alabilirsin.
  • Telefonla odemeyi acsinlar acmasina da, sen de ay sonu babana faturayi gosterirken faturanin kenarina OMG TURKCELL OP NERF BRO yazarsan belki peder anlayisla karsilayip dayagi bir sonraki patch'e kadar erteler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ISG

Telefonla odemeyi acsinlar acmasina da, sen de ay sonu babana faturayi gosterirken faturanin kenarina OMG TURKCELL OP NERF BRO yazarsan belki peder anlayisla karsilayip dayagi bir sonraki patch'e kadar erteler

Epic
  • quote:

Telefonla odemeyi acsinlar acmasina da, sen de ay sonu babana faturayi gosterirken faturanin kenarina OMG TURKCELL OP NERF BRO yazarsan belki peder anlayisla karsilayip dayagi bir sonraki patch'e kadar erteler

Muhahahahaa asdsad
  • SMS le alınmaz bence, SMS ile alcağına git kredi kartı olan birine para ver almana izin vermesi için, daha ucuza gelir.
  • Uğraşabilirsen sanal kart ilede yapabilirsin
  • Beyler bu bynogamede oyuna girilmeden yüklenir yazıyordu o nasıl oluyor ?
  • Yabancı çocuklar PC basına geçmiş SMS ile hero alıyo ,skin alıyo ,ip boost alıyor
    Bunu gören Türk çocuklar aklından geciriyor benimde bi skinim olsa bnmde ip boostum olsa

Riot bize niye vermiyorsun bizde niye SMS payment yok diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragonit.

Yabancı çocuklar PC basına geçmiş SMS ile hero alıyo ,skin alıyo ,ip boost alıyor
    Bunu gören Türk çocuklar aklından geciriyor benimde bi skinim olsa bnmde ip boostum olsa

Riot bize niye vermiyorsun bizde niye SMS payment yok diyo

• quote:

Sesli güldüm.
  • LotrO'da SMS ile 15 dolarlık premium üyelik 69 TL'ye alınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi villager -- 18 Haziran 2011; 1:47:12 >
  • Herkezin önerisi için teşekkürler.. Kuzenin kredi kartıyla cekicem.. Sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bana PÜSKEViT AL

Arkadaşlar her hafta kontör yükleniyor telefonuma bu kontörü başka oyunlarda cok harcadım.. Bundada kontörle almak çok olay olur gerçekten benim cok arkadadaşım var onlarda sms ile cok almak istiyor bizde şöyle bişey yapalıyom dedik ingilizcesi iyi oolan bir arkadaş bize bir ticket örnegi versin SMS ile rp cekmenin TÜRKİYE'ye gelmesini istedigimizi anlatan bir örnek yazaarsa cok sevinirim.. Bana bu konuda katılanlarda ticket'i yollarsa belki bir şeyin başlangıcı olur diye düşünüyorum..
    Ama arkadaşlar %50 şans ilede bizi takmazlar diye düşünüyorum :) Ama eğer Türkiyede forumlarda almak isteyen cok felen diye yazarsak ticket'a adamlar sms kokusunu alınca belki yaparlar bilemiyorum :))

bizi takmıcakları konusunda yanıldın çünkü riot aylardır türkiyede hem lol u yaycak hem ödemede fazla seçenek sunma konusunda türkiyede istanbul ofisi kurcak birilerini arıyordu eğer ilgilenen güçlü şirket olursa pazarlama,etkinlik vs. bissirü konuda türkiyede nasibini alıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy-Ghost -- 19 Haziran 2011; 11:01:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy-Ghost

quote:

Orijinalden alıntı: Bana PÜSKEViT AL

Arkadaşlar her hafta kontör yükleniyor telefonuma bu kontörü başka oyunlarda cok harcadım.. Bundada kontörle almak çok olay olur gerçekten benim cok arkadadaşım var onlarda sms ile cok almak istiyor bizde şöyle bişey yapalıyom dedik ingilizcesi iyi oolan bir arkadaş bize bir ticket örnegi versin SMS ile rp cekmenin TÜRKİYE'ye gelmesini istedigimizi anlatan bir örnek yazaarsa cok sevinirim.. Bana bu konuda katılanlarda ticket'i yollarsa belki bir şeyin başlangıcı olur diye düşünüyorum..

bizi takmıcakları konusunda yanıldın çünkü riot aylardır türkiyede hem lol u yaycak hem ödeme konusunda fazla seçenek sunma konusunda türkiyede istanbul ofisi kurcak birilerini arıyordu eğer ilgilenen güçlü şirket olursa pazarlama,eykinlik vs. bissirü konuda türkiyede nasibini alıcak.

Teşekkürler.. Yüreğime bi su serptin gibi bişey oldu bu iş :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.