Şimdi Ara

[SMSKDR][PS4] FİFA14 ÖDÜLLÜ ONLİNE LİG SON HAFTA HEYECANI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
2
Favori
4.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16da 15 oldu arsenal maçı kazanarak herkese gözdağı verdi

1.ARSENAL 2-0 CHELSEA

2.CHELSEA 1-2 ARSENAL

HERKESE BAŞARILAR
  • Ligde 8. olmuşuz o niye öyle olmuş ki, bari kalan tüm maçları kazanıp 2. olayım. Malum alikan 37 Galibiyet yolunda
  • hocam öyle bir ters dönücekki 45 puanda kalıcam:D
  • güncellemede geldi lig miss oldu. çekişmeli süper bi lig geçiyor. 3. haftayada an itibariyle başlıyoruz.
  • Arsenal yine 2de 2

1.ATLETİCO 1-3 ARSENAL

2.ARSENAL 3-0 ATLETİCO
  • Zenit 0-8 Manchester United
    Manchester United 1-5 Zenit

Tolga ya kalan maçlarda başarılar beklenmedik bir 3 puan aldık :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük bir tökezleme yaşamış olsakta 4te 3 ile gayet iyi gidiyoruz

1.ARSENAL 2-2 BAYERN

2.BAYERN 1-2 ARSENAL

1.REAL MADRİD 2-3 ARSENAL

2.ARSENAL 2-1 REAL MADRİD
  • Zenit 0-8 Manchester United
    Manchester United 1-5 Zenit

Manchester United 5-1 Galatasaray
    Galatasaray 2-0 Manchester United

Manchester City 2-7 Manchester United ( 7 gol de Ronney'in ayağından geldi )
    Manchester United 1-1 Manchester City

Hayır benim anlamadığım ilk maçlarda en az 5 attım ikince maçlar 2 gol bile atamadım
  • Hocam rakipler ciddi olunca ikinci maçta daha iyi savunuyolar seni:D
  • Ooo burası baya boş kalmış nerde bizim online lig mensupları :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFH1907

Ooo burası baya boş kalmış nerde bizim online lig mensupları :))

whats app grup çıktı mertlik bozuldu :D günde 1000 e yakın mesaj atılıyo whatss apptan buraya ihtiyaç kalmadı tabi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: smskdr

quote:

Orijinalden alıntı: EFH1907

Ooo burası baya boş kalmış nerde bizim online lig mensupları :))

whats app grup çıktı mertlik bozuldu :D günde 1000 e yakın mesaj atılıyo whatss apptan buraya ihtiyaç kalmadı tabi :D

Burayada ihtiyaç var bence hatta burası whatsapp tan daha eğlenceli önemli olan kullanmaya çalışmak. Bu online lig bittikten sonra bence burayı kullanmaya başlayalım çünkü bizim topluluk her yerde birinciliği almalı :)
  • EFH1907 E kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle...

• bence herkesin buraya günde 1 yorum atması daha eğlenceli bir lig olmasını sağlar maçlar hakkında muhabbet edilse falan güzel olur
  • Oğuz abiyle çok keyifli maçlar yaptık eline sağlık abi bu arada zirve bi karışıcak

• alikanyoler kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum duyuruda yapsam olmuyo :( :)

• Bugun yine garip maclarim oldu. Daha insan gibi ust uste rahat kazandigim iki mac yada kaybettigim olmadi. Ilk mac 3-5 atip ikinci mac 7 yiyoruz. De gea'ya da napoli mafyasi nasil bir para verdiyse artik

• tolga226 kullanıcısına yanıt
    Ligde bütün maçlar öle nerdeyse. Adam 8-0 yeniyo ikinci maç 5 yiyo ne alakaysa :)

• smskdr kullanıcısına yanıt
    Ben anlamiyorum ki, ne oluyor da degisiyoruz. Oyunda ic saha dis saha etkiliyor da benim mi haberim yok gerci berkeye deplasmanda 7 atmisti rooney ama

• Dün itibariyle Napoli olarak zorlu iki takıma karşı sicilya temsilcisi olarak çıktık ancak takım kalitesi maalesef skorlara yansıdı.

İlk maçlarda Manu ile oynadık ve ilk maçı kaleci - defans 5'lisinin hataları sonucu 3-1 kaybettik. Özellikle yediğimiz iki kopya orta- kafa-goller defansif olarak kanat'taki zaafiyetimiz ortaya koydu. Rakibimiz fiziksel avantajını iyi kullandı ve rahatça golleri attı van persie kafa vururken ittiremedik bile

Bu maçın ardından soyunma odasına inen başkan don carleone artık bu maçı unutmaları gerektiğini ve iç sahadaki manu maçını kazanmaslarsa hepsinin evine domuz kafası gönderceğini belirterek açık açık tehdit etti.

Bu korkuyla maça çıkan sicilya takımı adeta 90'lar Ajaxı ve 2000'ler real madridi karışımı tadında bir top oynayarak manu tarihinin en büyük hezimetine imza attı. 7-0

Maçtan sonra mikrofonlora konuşan kaleci reina " Bu taraftara her şey yakışır. Taraftar 5 istedi 7 attık 10 istedleri zaman yetmedi." diye konuştu.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.