Şimdi Ara

[SMSKDR][PS4] FİFA14 ONLİNE DÜNYA KUPASI VE ŞAMPİYONLAR LİGİ (TAMAMEN GÜNCEL) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
6
Favori
15.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İspanya 1 - 2 Şili
    Şili 3 - 0 İspanya

Son 1 maçım kaldı, oda polonya ile akşama yaptık mı biter grup
  • Grupta ki tüm arkadaşlarıma maçlar için teşekkürler Fransa'nın iyi bi takım olması çıkmamda ki en büyük etkendi.

2. Turda ki rakibime şimdiden başarılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz_kaan_7

Grupta ki tüm arkadaşlarıma maçlar için teşekkürler Fransa'nın iyi bi takım olması çıkmamda ki en büyük etkendi.

Gruptan çıkamam Diyordun 😊
  • a grubundan maçlarını yapamadığım arkadaşlar hu akşamda yapamazsak cumartesiye kadar il dışındayım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akşam yapılmyan maçlar hükmen mağlup sayılacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fennerbahce34

quote:

Orijinalden alıntı: oguz_kaan_7

Grupta ki tüm arkadaşlarıma maçlar için teşekkürler Fransa'nın iyi bi takım olması çıkmamda ki en büyük etkendi.

Gruptan çıkamam Diyordun 😊

Hocam bir maç kaybetseydin çıkamazdım veya Galller 2 maçınıda kazansaydı yine çıkamazdım. Allah yüzümüze güldü diyelim.

• Sampiyoblar liginde insallah Galatasaray cikar bana :)

• Aynı anda iki turnuva iyi olmadı. Dikkatleri böldü. Bu da iki turnuvanın da daha az çekici olmasının en önemli nedeni. Kanaatim bundan sonra eş zamanlı turnuva yapılmaması yönünde. Sanırım istekli 40 kişiyiz. Bu 40 kişi 20 şer takımlı iki ligde mücadele edebilirler. Ulke-kulup karma olarak. 1nci ve 2nci lig diye adlandırılır. 1. Ligin son 3 takımı 2nci lige düşer. 2nci ligin ilk 3 takımı 1nci lige çıkar. Ama bunda adalet önemli. 3 Yada 3.5 yıldızlı takımlar ile yapılırsa. 40 takım çıkar sanırım. Ama 4.5 ve 5 yıldız takımlar ttoplamı kaç ediyor bilmiyorum bakmadım hiç.

• quote:

Aynı anda iki turnuva iyi olmadı. Dikkatleri böldü. Bu da iki turnuvanın da daha az çekici olmasının en önemli nedeni. Kanaatim bundan sonra eş zamanlı turnuva yapılmaması yönünde. Sanırım istekli 40 kişiyiz. Bu 40 kişi 20 şer takımlı iki ligde mücadele edebilirler. Ulke-kulup karma olarak. 1nci ve 2nci lig diye adlandırılır. 1. Ligin son 3 takımı 2nci lige düşer. 2nci ligin ilk 3 takımı 1nci lige çıkar. Ama bunda adalet önemli. 3 Yada 3.5 yıldızlı takımlar ile yapılırsa. 40 takım çıkar sanırım. Ama 4.5 ve 5 yıldız takımlar ttoplamı kaç ediyor bilmiyorum bakmadım hiç.

Güzel fikir fakat gerçekten 40 kişi çıkar mı? Bana aksatmadan zamanında girip oynayabilecek 40 kişi çıkmaz gibi geliyor...
  • quote:

Aynı anda iki turnuva iyi olmadı. Dikkatleri böldü. Bu da iki turnuvanın da daha az çekici olmasının en önemli nedeni. Kanaatim bundan sonra eş zamanlı turnuva yapılmaması yönünde. Sanırım istekli 40 kişiyiz. Bu 40 kişi 20 şer takımlı iki ligde mücadele edebilirler. Ulke-kulup karma olarak. 1nci ve 2nci lig diye adlandırılır. 1. Ligin son 3 takımı 2nci lige düşer. 2nci ligin ilk 3 takımı 1nci lige çıkar. Ama bunda adalet önemli. 3 Yada 3.5 yıldızlı takımlar ile yapılırsa. 40 takım çıkar sanırım. Ama 4.5 ve 5 yıldız takımlar ttoplamı kaç ediyor bilmiyorum bakmadım hiç.

Evet ben de bu şekideki bir organizasyonun daha keyifli olacağını düşünüyorum. Hatta 3 lig bile olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ey özgürlük -- 4 Mart 2014; 18:01:47 >
  • technoburak T kullanıcısına yanıt
    Çıkar herhalde arkadaşlar. 32 kişi dünya kupasını full doldurdu. yaklaşık 20 kişi sanırım Şampiyonlar Ligi için kayıt yaptırmıştı. Ne yapar 52. Bunların yaklaşık 10 tanesini aksatsa. Sağlam 40 çıkar gibi

• Fennerbahce34 F kullanıcısına yanıt
    Şampiyonlar ligini düzenleme amacım burada sağlam 50-60 kişi bulmak. Henüz istediğim kitleye ulaşamadım. Bu turnuvadan sonraki amacım 21 katılımcılı lig ve ödüllü. Tabi katılımlarda mini ücretli olcak. Herkesi alacağım bi turnuva olmayacak. Çğnkü herkes kafasına göre maç yapmayacak fixtğre göre herşey kafamda hazır durumda. Gerekli tablolarıda düzenliyorum. Sadece 21 kişiyi belirlemek Zor olacak kafamda 15 kullanıcı var. Bekleyelim ve görelim. Bu arada 21 takımlı lig tamamen 4,5 - 5 yıldızlı takımlardan oluşan bir lig olacak. Toplam herkes 40 maç yapacak ve haftada 10 mmaç yapacağız 1 ay sürecek ;) nasıl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: smskdr

kardeşim merak etme çok sabırlı adamım şuan tabloyu güncelliyorum çok az maç kalmış yarın yapmayan hükmen 3-0 eleyeceğim. şampiyonlar liginide 1 saat içinde başlatacağım. düzenlemeler yapıyotum.

Dostum

ŞL de yer varsa ekle dk dan elendik bari ŞL den devam edelim

Özhan

34

İstanbul

NoFear5028TR

• tanertnt T kullanıcısına yanıt
    hocam kaç gibi psn de olursun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smskdr

Şampiyonlar ligini düzenleme amacım burada sağlam 50-60 kişi bulmak. Henüz istediğim kitleye ulaşamadım. Bu turnuvadan sonraki amacım 21 katılımcılı lig ve ödüllü. Tabi katılımlarda mini ücretli olcak. Herkesi alacağım bi turnuva olmayacak. Çğnkü herkes kafasına göre maç yapmayacak fixtğre göre herşey kafamda hazır durumda. Gerekli tablolarıda düzenliyorum. Sadece 21 kişiyi belirlemek Zor olacak kafamda 15 kullanıcı var. Bekleyelim ve görelim. Bu arada 21 takımlı lig tamamen 4,5 - 5 yıldızlı takımlardan oluşan bir lig olacak. Toplam herkes 40 maç yapacak ve haftada 10 mmaç yapacağız 1 ay sürecek ;) nasıl ?

Bence güzel bir lig olur

• Polonya şuan online
  • quote:

Orijinalden alıntı: cembu1991

Polonya şuan online

bi polanyayla kaldı maç benim çıkma şansı myok abi sen tüm maçalrını yap çıkma ümidin olmasa yapmayalım benim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakuza33

quote:

Orijinalden alıntı: cembu1991

Polonya şuan online

bi polanyayla kaldı maç benim çıkma şansı myok abi sen tüm maçalrını yap çıkma ümidin olmasa yapmayalım benim yok

O zaman ben şu Şili ve Hollanda maçlarını bir yapayım duruma göre sizi de rahatsız ederim hocam

• smskdr kullanıcısına yanıt
    Lig olması evet keyifli ve güzel olur ama sürekli online olabilecek sayı yakalanırmı bilemem ama eğer yakalanırsa çok keyifli olur.. Futbol zevk işidir vakit geçirmek için değil önemli olan bunu kavrayabilmek :)
  • Arkadaşlar lig olayı çok mantıklı ancak herşeyi Kadir'den beklemek ayıp olur. Bu oyundan keyif alan herkes az da olsa elini taşın altına koymalı.

Sonuçta zamanla birbirini tanıyan, bilen bir topluluk oluşacak. Umarım saygıyı koruyarak seviyeli bir topluluk oluşturuz.

Bu anlamda her türlü desteği sağlamaya varım.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.